Tilskuer kastet urin på Froome

BLE TRAKASERT: Sammenlagtleder Chris Froome of Britain måtte kjempe for å holde følge med Movistars Nairo Quintana. Briten slet også med at en tilskuer kastet urin på han underveis.

BLE TRAKASERT: Sammenlagtleder Chris Froome of Britain måtte kjempe for å holde følge med Movistars Nairo Quintana. Briten slet også med at en tilskuer kastet urin på han underveis. Foto: Pool (Reuters)

- En kastet urin på meg og ropte doping, doping.

18.07.15 18:59

Chris Froome er suveren i Touren og har satt sinnene i kok. Lørdag fortalte briten at noen hadde kastet urin på ham underveis.

- En kastet urin på meg og ropte doping, doping. Det var motbydelig, og man kan ikke tolerere slik oppførsel, sa Froome til den britiske kanalen ITV.

De tidligere franske syklistene Laurent Jalabert og Cederic Vasseur er kommentatorer på fransk TV, og kom med klare dopingbeskyldninger da Froome imponerte på den første skikkelig fjelletappen i Pyreneene tirsdag.

Dette kan ha satt sinnene i kok blant tilhengerne som følger Tour de France. Hundretusenvis av publikummere følger hver etappe fra veikanten, og hyller sine helter på nært holt.

Noen vil tydeligvis noe annet.

Froome økte sin ledelse på lørdagens etappe. Colombianske Nairo Quintana følger nærmest, men er hele 3.10 minutter bak. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.