RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tinkoff-Saxo-direktør utestengt etter flaskekasting


TRØBBEL: Peter Sagan hadde problemer under søndagens etappe i Tour de France. Verst gikk det ut over sportsdirektør Sean Yates som ble utestengt i en etappe pga. at en Tinkoff-mekaniker kastet en flaske mot en motorsykkel.
TRØBBEL: Peter Sagan hadde problemer under søndagens etappe i Tour de France. Verst gikk det ut over sportsdirektør Sean Yates som ble utestengt i en etappe pga. at en Tinkoff-mekaniker kastet en flaske mot en motorsykkel. Foto: Christophe Ena (Ap)
- Motorsykkelen blokkerte bilen noe som gjorde oss sinte.

Sean Yates, sportsdirektør i Tinkoff-Saxo, er utestengt i én dag av Tour de France etter en episode på søndagens etappe.

Dette skriver cyclingnews.com søndag.

Det skal ha gått en kule varmt for flere i Tinkoff-Saxo da Peter Sagan fikk sykkelproblemer rundt 40 kilometer før mål på den 15. etappen.

Den slovakiske rytteren likte dårlig at et TV-team på motorsykkel sperret veien mellom han og følgebilen rett bak. Mens slovaken sparket etter motorsykkelen, kastet en mekaniker fra Tinkoff-Saxo en vannflaske i samme retning.

- Bilen var bak motorsykkelen, som hadde stoppet 10 meter fra meg. Motorsykkelen blokkerte bilen noe som gjorde oss sinte. Mekanikeren bare kastet flasken, sa Sagan til Eurosport etter etappen.

Sean Yates var sjåføren i bilen som ble sperret, og det er han som nå blir utestengt under mandagens etappe. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere