*Nettavisen* Sport.

Tre Katjusja-ryttere ut av Giroen

Massevelten omtrent en mil før målgang på den sjette etappen av Giro d' Italia torsdag har fått stygge konsekvenser. Tre ryttere fra Katjusja har måttet trekke seg fra rittet. Foto: Josep Lago (Afp)

Massevelten omtrent en mil før målgang på den sjette etappen av Giro d' Italia torsdag har fått stygge konsekvenser. Tre ryttere fra Katjusja har måttet trekke seg fra rittet.

15.05.14 23:47

Blant de tre er en av lagets aller største stjerner, Joaquim Rodriguez. Han fullførte torsdagen etappe, men fikk senere påvist bruddskader. De to andre rytterne som har måttet stå av rittet etter velten er Giampaolo Caruso og Angel Vicioso.

– Det gjør vondt å forlate Giroen, men det er ingen annen mulighet. Krasjen var ikke bra for noen av oss. Veien var veldig glatt og vi kjørte i 60 kilometer i timen. Bare å være så vidt borti bremsene var nok til å velte, sier Rodriguez i en pressemelding.

Det italienske etapperittet var en av de store målene denne sesongen for spanjolen.

Også i Sky-laget, hvor Edvald Boasson Hagen sykler, gikk det hardt for seg under velten torsdag. Boasson Hagen fortalte til NTB at seks av lagets syklister hadde vært i bakken, men at de hadde sluppet unna alvorlige skader. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.