RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Tylers fantastiske tvilling-teori

Sist oppdatert:
Tyler Hamiltons forsvarer har en fantastisk forklaring på hvordan syklisten kan ha fått fremmede blodlegemer i seg.

Den amerikanske syklisten ble tatt for doping under Spania Rundt i fjor høst. Under en høring i USA har Tyler Hamiltons forsvarer hevdet at de fremmede blodlegemene i syklistens blod, kan stamme fra da han selv bare var et lite foster.

I enkelte graviditeter bærer moren tvillinger i de første ukene, mens det ene fosteret litt senere aborterer spontant uten at moren legger merke til det. Tyler Hamilton hevder, ifølge Los Angeles Times, at det kan ha vært tilfelle i Hamiltons sak, og at han på den måten kan ha mottatt celler fra den forsvunnede tvilling.

Forklaringen blir avvist som sludder og vås av det amerikanske anti-doping-byrået USADA.

Tyler Hamilton, som inntil videre har fått beholdet tempogullet fra Aten-OL, har tidligere brukt hunden sin som argument i kampen for å renvaske seg. Hamiltons kone Haven sa i september at parets Hund, Tugboat, døde av en blodoverføring, og at Tyler derfor aldri ville ha gjort noe liknende.

Det er ventet at saken blir avsluttet mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere