*Nettavisen* Sport.

Ulissi spurtet til seier i Giroen

Italienske Diego Ulissi hadde mest krefter igjen på slutten og vant den sjuende etappen av sykkelrittet Giro d'Italia fredag. Foto: Luk Benies (Afp)

Italienske Diego Ulissi hadde mest krefter igjen på slutten og vant den sjuende etappen av sykkelrittet Giro d'Italia fredag.

Den 264 kilometer lange etappen fra Grosseto til Fiuggi endte med massespurt, men flere av de største spurtkanonene var tomme for krefter etter hardt kjør de siste milene.

Diego Ulissi vant to etapper under fjorårets Giro d'Italia, og fredag var han tilbake på toppen av seierspallen også i årets utgave av rittet. Italieneren vant foran Juan José Lobato og australske Simon Gerrans.

Sammenlagtleder Alberto Contador fikk skulderen ut av ledd da han gikk i bakken i avslutningen på torsdagens etappe. Spanjolen var lenge usikker på om han kunne klare å fortsette rittet, men stilte til start fredag.

Contador kom seg greit gjennom etappen til Fiuggi og syntes ikke å være altfor hemmet av smellen fra dagen i forveien. Dermed beholdt han sin sammenlagtledelse. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.