RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullrich-manager slår tilbake

Foto: AFP
Sist oppdatert:
Jan Ullrichs manager Wolfgang Strohband slakter arrangørene av Tyskland Rundt.

Mandag gikk rittsjef Kai Rapp ut og uttalte at han ville gjøre sitt ytterste for å holde Ullrich og Ivan Basso ute av konkurransen .

- Det er vår plikt å sørge for at de ikke deltar i rittet vårt i 2007, sa Rapp ifølge Eurosport.

Nå slår Ullrichs manager tilbake.

- Hadde det ikke vært for Jan, så ville ikke Tyskland Rundt - i den form det er nå - eksistert, sier Strohband til nettstedet radsport-aktiv.de.

- Det er en fornærmelse mot fansen å diskriminere en av de mest suksessrike tyske idrettsmenn i historien - kun på grunn av spekulasjoner, raser manageren.

I tillegg til Rapps krasse uttalelser, har talspersoner fra tysk fjernsyn ymtet frempå at det ville «blitt et problem» å sende Tyskland Rundt hvis Ullrich deltok.

- Ting har gått for langt når en rittarrangør legges under press fra ulike medier og sponsorer. Det neste blir vel at programlederne i tv plukker ut de ulike lagene, sier Strohband hoderystende.

Manageren kunne fortelle at de siste dagers disputt omkring Ullrichs sykkel-fremtid, ikke har virket forstyrrende på Ullrich.

Faktisk tvert i mot.

- Jan vil sykle igjen i 2007, selv om ikke alle vil like det. At så mange ikke ønsker å se han på et sykkelsete igjen, virker faktisk veldig motiverende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere