RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KJØRER FRANSK ETAPPERITT: Bradley Wiggins kjører årets utgave av Paris - Nice.
KJØRER FRANSK ETAPPERITT: Bradley Wiggins kjører årets utgave av Paris - Nice. Foto: Chris Wallis (Pa Photos)

Wiggins kjører Paris – Nice

Sist oppdatert:
Lars-Petter Nordhaug blir en av hjelperytterne.

Bradley Wiggins, den første briten til å vinne Tour de France, skal kjøre etapperittet Paris – Nice i år.

Sky offentliggjorde hvilke løp de viktigste rytterne skal kjøre den kommende tiden, og mens Wiggins som gikk til topps i Paris – Nice i 2012, skal forsøke å kopiere seieren i år, kjører Chris Froome som kaptein i Tierreno – Adriatico. Der stiller også Alberto Contador og Tour-vinneren fra i fjor, Vincenzo Nibali samt Giro-vinner Nairo Quintana.

Wiggins er i ferd med å ta farvel med Sky-laget, før han skal starte sitt eget lag, og deltakelsen i Paris – Nice er en viktig del av avskjeden han skal ta med det britiske laget.

For Wiggins er Paris – Nice også et viktig oppkjøringsrirtt før «Helvete i nord», Paris – Roubaix som går 12. april. Det er ingen hemmelighet at Wiggins satser hardt på en seier i denne klassikeren, for det blir det aller siste løpet han kjører for Sky-laget.

Ved siden av Wiggins og Nordhaug kjører følgende ryttere for Sky i årets utgave av Paris – Nice: Bernhard Eisel (Østerrike), Richie Porte (Australia), Nicolas Porte (Irland), Nicolas Roche (Irland), Luke Rowe (Storbritannia), Ben Swift (Storbritannia) og Geraint Thomas (Storbritannia). (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere