Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wiggins vil fortsette i Sky

ANNEN LYD: Tidligere Tour de France-vinner Bradley Wiggins tror satsingen mot OL i Rio de Janeiro i 2016 blir best tilrettelagt i Team Sky.  
ANNEN LYD: Tidligere Tour de France-vinner Bradley Wiggins tror satsingen mot OL i Rio de Janeiro i 2016 blir best tilrettelagt i Team Sky.   Foto: Fred Tanneau (Afp / NTB scanpix)
Sir Bradley gjør helomvending.

Bradley Wiggins er nær ved å signere ny kontrakt med Sky.

Tour de France-vinneren fra 2012 har en avtale som går ut etter sesongen. Briten har vært koblet til andre lag etter å ha blitt vraket fra Tour de France-laget i sommer.

34-åringen var også åpenlyst kritisk til lagledelsen etter vrakingen, og sa han måtte vurdere å skifte arbeidsgiver om han skulle delta i Tour de France igjen.

Søndag avslørte Wiggins at han trolig blir værende i Sky.

Hovedårsaken til at 34-åringen vil fortsette på det britiske storlaget er at han vil bruke tid på både landeveissykling og bane fram mot OL i Rio i 2016. Det tror han er enklest å gjøre i Sky.

- Vi prøver å strukturere hvordan det skal virke nå. Jeg har aldri ønsket å forlate laget, for å være ærlig. Jeg ville aldri ha følt meg komfortabel noe annet sted, så jeg vil alltid bestrebe å bli værende her, sa Wiggins til Sky Sports søndag.

Wiggins kom til Sky da laget ble startet i 2010. Denne uken deltar han i Tour of Britain, før han i september skal prøve å vinne VM-gull på tempo. (©NTB)


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!