Øvrige tips fra Sportspill fredag:
V5 Øvrevoll:Snittpremier på 80.000 kroner
V64 Kalmar:Kenneth fikser fredagscashen
V75:Kurt og Håkon jager 25 millioner

Det er som vanlig nok å ta tak på hestespillfronten også på fredager og dagens meny er enda mer innholdsrik enn torsdagens. Vi starter på Romme som kan by på både V4 og V5, før Nettavisens meget formsterke galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen forhåpentligvis fortsetter gevinsthøstingen når Øvrevoll byr på internasjonal ettermiddags-V5. Til kvelden er det V65 på Jarlsberg og en kanonspennende V64 fra Kalmar.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag er det Forus travbane som er vertskap for V75-spillet her hjemme og ettersom det ikke ble utbetaling for verken seks eller fem rette, fikk Jokerpotten solid påfyll. En eventuell alenevinner kan ta med seg over 25 millioner kroner dersom vedkommende er alene om sju rette lørdag. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag på Eksperten i diverse priskategorier. Alle tilgjengelige andelslag til lørdagens V75 finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens V75-andelslag på Eksperten

Vi hadde los på store penger i V4-spillet på Ørebro torsdag og hadde markert for samtlige hester i V4-4. Nå vant andrevalget Doremi V4-4 overlegent, men det ble da pene 2 362 kroner tilbake. På Bergen travpark var Kurt Leirvåg i nærheten av store penger på flere andelslag, men det endte med x antall femmere på fire/fem andelslag. Det var kjipt all den tid Leirvågs store objekt for kvelden femtevalget 3 Starelv Odin vant enkelt i V65-6.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

HTML EMBED

Verdt er forsøk
Ja, i et varmblodsløp for de stallansatte i V65-2 på Jarlsberg i kveld, finner vi 2 Daisy Håleryd svært spillbar, all den tid hoppa kun har 14% av innsatsene på seg, og med skreddersydde forutsetninger for hennes del, klemmer vi til med et friskt bankerspill. Hoppa piller trolig til tet, og vi tror hun leder dette rundt om.

Dagens konkurrenter er ikke av den skremmende sorten, og 6-årshoppa er klart bedre enn raden. Eier Trond Torseth har kjørt hoppa i det siste, og han er med respekt å melde ingen kunstner i sulkyen (dog en svært dyktig trener). Således kraftig kuskeforsterket med Dag. S. Dalen i kveld, og det er spennende.

Dalen har kjørt hoppa en gang før (dundret da til tet fra spor 5), og da fikk hun sølv på 14.6 bak gode Mrs. Mrs. Jones i et løp på Momarken i fjor. Da har han således kjennskap til hoppa fra før, og etter at hoppa avsluttet kvikt til fjerde på 15.1 over aktuell distanse i den nest siste starten, tror vi formen er veldig fin.

HTML EMBED

To hester gjør opp
I et stayerløp for kaldblodshester i V65-1 er det mye "grums" på farten, og vi kan ikke få øyet på mer enn to vinnerkandidater. Tilbake etter en mindre pause kommer 9 Hornnes Balder, og på sitt beste legger 4-åringen dette feltet på rygg til slutt. Han står den lange distanse godt, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Han fikk tredje på 31.0 over aktuell distanse i den siste starten før litt hvile, og det bak klart bedre hester enn dagens konkurrenter. Han ser i følge treneren fin ut i trening forut for kveldens dyst, og da er han snakk om hesten å slå. En totalt overlegen vinner på 31.8 full vei sist var 7 Tangen Faks, og han er motbudet.

Sistnevnte har slitt en del med aksjonen, og da har galoppene kommet tett. Kapasiteten er dog udiskutabel, og i den siste starten fungerte han bedre enn på lenge. All den tid førstnevnte ikke har vist den helt store vinnerviljen (tapt et par tette sluttstrider), synes vi det er riktig å sikre oss med Tangen Faks i kveld.

HTML EMBED

Vi dropper Frode
I et sprintløp for varmblodshester i V65-finalen finner vi fire vinnerkandidater, men siden 11 Whata Buz har tapt sportrekningen, dropper vi for en gangs skyld en hest fra suksesstrener Frode Hamre. Da står vi igjen med tre hester, og på vårt minste spilleforslag, bankerspiller vi formbomben fremfor noen, 1 I`M Ken.

Han står bokført med tre strake triumfer, og han har vært imponerende god. Han vant et V75-løp sist, og forut for den starten vant han to strake på 13-tallet over aktuell distanse. Han misser neppe teten i kveld, og da kan han lede rundt om. Toppform er det på 5 Cloud Connected, og han er fremste motbudet.

Han har dundret rundt ovalen i Skien til to vanntette triumfer på 15-tallet nå på slutten, og han kan vinne igjen. 2 Photo Va Bene har ingen fordel av dagens distanse sprint, men kapasiteten er så høy på ham, at han er farlig å avskrive. Han gikk et solid løp til tredje på 15.9 full vei sist, og han er aktuell feilfritt.