RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Synderne ber om forlatelse

Sist oppdatert:
Keeper Håkon Opdal og kaptein Erlend Hanstveit påtar seg skylden for hvert sitt mål etter 1-3-tapet for Tromsø.

(Klikk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

TROMSØ (Nettavisen): Tromsø – Brann 3-1:

- Jeg har ingen problemer med å se at det første målet er «mitt», erkjenner Hanstveit.

- Jeg kommer ikke tett nok opp i mannen (Stephen Ademolu). Dermed får han servert innlegget som fører til den første scoringen. Hvorfor det skjer, har jeg ingen forklaring på. Det er bare sånt som ikke skal skje, sier han – og vegrer seg for å legge forklaringen på underlaget og værforholdene.

Les også:Mjelde skylder på to mann

Glatt føre
Etter en lengre tenkepause, antyder Brann-kapteinen at evalueringen av underlagene er noe han ønsker diskusjon om etter sesongslutt – ikke midt i serieinnspurten.

Det gjør heller ikke keeper Håkon Opdal, som ti minutter før kampslutt slapp bak seg et direkte frispark fra Patrice Bernier – plassert i keeperhjørnet.

- Et mål jeg skulle avverget – helt klart. Jeg så utgangen på skuddet og burde ha tatt den. Men jeg fikk ikke fraspark, og dermed nådde jeg ikke fram.

- Dårlig underlag, altså?

- Nja. Det var glatt, det kunne alle se. Men det var naturligvis ikke glattere for oss enn for Tromsø, sier han.

Dårlig plassert
De to tabbemålene ble avgjørende for kamputfallet, fordi begge kom på tidspunkt der stillingen var uavgjort – og kampen vippet. Hvilket som var verst, ønsker ikke Opdal å ha noen formening om.

Likevel:

Det velplasserte frisparket ble Berniers første scoring i årets serie, og uten å ville strø salt i Opdals sår med hensikt, har han en beskrivelse på scoringen som ikke akkurat hjelper på den bergenske nattesøvnen.

- Jeg så hvordan keeperen sto plassert og planlag skuddet ut i fra det. Jeg visste at dersom jeg traff, så ville han ikke rekke frem på skuddet, forklarer kanadieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere