RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syv strake for Radwanska

Foto: Daniel Munoz (Reuters)
Sist oppdatert:
Agnieszka Radwanska er klar for semifinalen.

Polske Agnieszka Radwanska tok sin sjuende strake seier og er klar for semifinalen i Sydney International i tennis.

Hun har fått en flott oppkjøring til Australian Open etter at hun også gikk til topps i Auckland-turneringen i forrige uke.

Onsdag satte hun italienske Roberta Vinci utenfor i Sydney. Radwanska, som er ranket på fjerdeplass i verden, vant kvartfinalekampen med 6-4, 7-5. hun brukte ikke mer enn halvannen time på å sette den italienske spilleren utenfor. Vinci er ranket på 16.-plass i verden.

Nå skal Radwanska ut mot enten kinesiske Li Na eller amerikanske Madison Keys i semifinalen i Sydney, og ingen av dem bør være umulige å slå for den polske toppspilleren.

- Jeg føler meg veldig bra så langt i år, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg er fornøyd med de resultatene jeg har oppnådd. Nå har jeg sju seirer på rad, og jeg er innstilt på å fortsette på dette vinnersporet, sa Radwanska etter onsdagens seier.

Hun sa også at det er første gangen hun lader opp til en Grand Slam-turnering med to store internasjonale turneringer.

I den andre kvartfinalekampen som ble spilt onsdag ble det seier til slovakiske Dominika Cibulková over italieneren Sara Errani. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere