RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

T-wolves klamrer seg til håpet

Sist oppdatert:
Kevin Garnett scoret 30 poeng og hadde 19 returer da Minnesota Timberwolves klamret seg til håpet om NBA-finale med seier over Los Angeles Lakers i natt.

Dermed reduserte Timberwolves til 3-2 i kamper, etter 98-96 over stjernene fra Lakers. Den sjette kampen spilles i Los Angeles på mandag, der Lakers så å si aldri taper.

Selvtillit
- Vi vet at vi spiller godt hjemme. Vi har mye selvtillit her. Vi kom ut på banen med en masse energi i dag, og fikk til mye bra spill, sa Garnett etter kampen, ifølge Reuters.

Latrell Sprewell scoret 28 poeng for Timberwolves.

- Spillerne våre viste mye vilje i dag. Jeg tror ingen, bortsett fra oss i garderoben, trodde at vi skulle vinne i dag, sa T-Wolves’ trener, Flip Saunders, til pressen.

Kontroll
Lakers ledet 21-14 etter den første perioden, men T-Wolves satte 32 poeng i den andre, og ledet dermed 46-40. Etter det hadde de kontroll stort sett resten av kampen, selv om Lakers hadde en sterk sluttspurt.

Kobe Bryant scoret 23 poeng for Lakers, mens Shaquille O’Neal hadde 17 poeng og 13 returer. Karl Malone noterte seg for 17 poeng og ni returer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere