Ta dette spillet fort!

Foto: GLYN KIRK (AFP)

Gode odds på treningskamper for britiske lag. Sjekk hvordan du kan tjene penger på det før Norsk Tipping senker oddsen.

23.07.10 12:50

Normalt sett er fredager i nærheten av totalt uinteressante når det gjelder store kamper. Det betyr selvfølgelig ikke at det ikke kan finnes gode spillobjekter, men for de aller fleste vil det bety at man må studere ligaer man normalt sett ikke har et forhold til.

Denne fredagen er et unntak siden det er tid for treningskamper for de engelske lagene i Premier League. Norsk Tipping har tatt med to av de store kampene i dag på sitt program for Langoddsen.

Ajax-Chelsea og Manchester City-Sporting Lisboa

Chelsea startet sine treningskamper den 18.juli mot Crystal Palace. Kampen vant de 1-0 uten å imponere særlig. Det var mange av de unge og lovende spillerne på Chelsea som fikk lov til å prøve seg i den kampen, noe som også kan forventes mot Ajax. De fleste av VM-spillerne er på ferie fortsatt og vil ikke være aktuelle for kampen. I tillegg er Petr Cech, Mancienne, Zhirkov, Alex og Benayoun skadet og er heller ikke aktuelle. Det betyr sannsynligvis at Chelsea stiller med et svært ungt lag med kun Mikel og Essien som de store stjernene.

Ajax spilte mot Porto den 19.juli og tapte 0-1 etter en jevn kamp. For Ajax er kampen mot Chelsea generalprøven før kvalifiseringen til Champions League, og deres hjemmeside melder at de fleste førstelagsspillerne vil være aktuelle.

Det er en svært god odds på hjemmeseier med disse forutsetningene med 3,35 og vi tror derfor at et stjernespekket Ajax som skal komme i form til sin kvalifisering slår et ungt Chelsea. Det kan være en fare for at Norsk Tipping sjekker de samme kildene vi har brukt og konkluderer med at oddsen er for høy...

Manchester City på sin side spiller i USA og har sin første storetreningskamp, og det er usikkert hvilket lag de kommer til å stille med. Samtidig er det et poeng at City er i USA for å øke oppmerksomheten rundt sitt eget lag og dermed sannsynligvis stiller med et relativt godt lag. Lisboa spilte torsdag mot Celtic, og etter en jevn kamp ble det 1-1. Selv om laget brukte hele troppen de har med til USA vil de stille med et lite handicap med tanke på en kamp så nær denne.

Treningskamper er likevel vanskelige å spå, spesielt med tanke på at det er usikkert hvilket lag City stiller med. Mot Portland Timbers (City vant 3-0), som neppe er noen målestokk for City, stilte de med et ganske sterkt lag hvor spillere som Adebayor, Bellamy, Viera, Ireland og Lescott alle var på banen. Lagets norske supporterside melder at Barry, Wright-Phillips, Toure og Toure alle er aktuelle for kampen mot Lisboa. Vi tror derfor at City vil stikke av med seieren i denne kampen. Oddsen er helt greie 1,60.

Ajax - Chelsea H 3,35
City - Lisboa H 1,60

Vi setter 100 kroner på dette til en totalodds på 5,36.

Her kan du sette spillet

PS! Hvis du vil øke oddsen litt på en trippel kan du velge å ta med kampen Bray Wanderes-Bohemian F.C med 0-1 til bortelaget som utgangspunkt. Oddsen blir da på 1,75. Hjemmelaget har kun vunnet en kamp i år, sliter med skader og er fortapt. Bortelaget er et av Irlands beste på veien, og scorer i tillegg en god del mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.