*Nettavisen* Sport.

Tabbe-Lehmann ødela for Arsenal

Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/NICOLAS ASFOURI

To blundere fra keeper Jens Lehmann hindret Arsenal i å ta en viktig seier over Panathinaikos i Champions League onsdag kveld.

21.10.04 08:49

PANATHINAIKOS - ARSENAL 2-2: Jens Lehmann har ikke alltid vært like opplagt for Arsenal i Premier League denne sesongen. Onsdag kom tyskeren nok en gang i fokus.

Lehmann, som kjemper mot Olivier Kahn om plassen på det tyske landslaget, var skyld i begge baklengsmålene for Arsenal på Apostolos Nikolaidis Stadion i Hellas.

Fredrik Ljungberg ga Arsenal oppskriftsmessig ledelsen etter en fremragende pasning fra Jose Antonio Reyes etter 18. minutters spill.

Tabbe nummer én
Men grekeren utlignet i det 65. minutt ved Ezequiel Gonzalez. Arsenals keeper Lehmann var plutselig langt borte fra målet og klarerte, og Gonzalez plukket enkelt opp returen og lobbet ballen i det tomme målet. Tabbe nummer én av Jens Lehmann.

Thierry Henry brakte Arsenal igjen i ledelsen i det 65. minutt etter stort Arsenal-press. Ashley Cole så franskmannen komme på et løp bakfra og la et ferdigscoret innlegg som Henry enkelt satte i mål fra ni meters hold.

Tabbe nummer to
Men så var det duket for Lehmanns tabbe nummer to. Innbytter Emmanuel Olisadebe kunne enkelt heade inn 2-2 etter at Lehmann var på bærtur inne i feltet.

Arsenal var det klart beste laget, og jaktet på seieren resten av kampen, men den greske keeperen Kostas Chalkias leverte to strålende redninger etter avslutninger fra Reyes og Henry og reddet ett poeng for hjemmelaget.

PSV i tet
PSV Eindhoven overtok etter seieren over Rosenborg på Lerkendal tetplassen i gruppen med seks poeng.

Arsenal er nummer to med fem, etterfulgt av Panathinaikos med fire poeng. Rosenborg er jumbo med bare ett poeng i gruppen etter tre kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.