RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Tabbe-Westerveld er tilbake

Sander Westerveld er tilbake i engelsk fotball, og kan vente seg nye overskrifter i engelsk presse.

WBA - PORTSMOUTH 2-1: Nederlenderen ble nærmest kastet ut av daværende Liverpool-manager Gerard Houllier etter en rekke svake forestillinger for merseysides rødkledte. I Real Sociedad ble han etter hvert også vraket, og forrige sesong tilbrakte han på lån i Real Mallorca.

Nå er han tilbake i engelsk fotball. Denne gang med Portsmouth.

Geoff Horsfield har ingenting imot akkurat det. Lørdag scoret han to ganger for West Bromwich, og det siste skulle vise seg å bli avgjørende for kampens utfall. Langskuddet etter 59 minutter burde imidlertid Westerveld stoppet.

Manager Alain Perrin ville ikke legge skylden for tapet på skuldrene til sin nyinnkjøpte keeper.

- Det er tøft for Sander fordi det er verre når du gjør en feil som keeper enn som spiss. Hvis du er spiss kan du misse et viktig mål, men som keeper er du alltid den som slipper et mål inn, forklarte Perrin overfor Sporting Life.

Laurent Robert reduserte til 1-2 fire minutter senere.

- Vi har snakket om Laurent Robert hele uka, og hvordan han kom til å treffe riktig en gang i løpet av kampen. Det var dårlig av oss, sa en irritert WBA-manager, Bryan Robson. Han kunne likevel glede seg over det viktigste av alt: tre poeng.

- Geoff var strålende, og vi så en del positive ting i dag, mente Robson.

Horsfields to scoringer var ikke bare viktig for West Bromwich, de var også viktige for Horsfield selv. Nå har Robson en rekke gode angripere til disposisjon, og konkurransen om en plass på laget er beinhard. Lørdag satt Diomansy Kamara, Robert Earnshaw og nyinnkjøpte Nathan Ellington på innbytterbenken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere