*Nettavisen* Sport.

Tabbemål ødela for Lyn

Foto: (Foto: Scanpix)

Både Lyn og Strømsgodset kan være glade for at det er to måneder igjen til seriestart.

25.01.08 15:05

KADETTANGEN (Nettavisen): LYN-STRØMSGODSET 1-2:

Strømsgodset kom protokollmessig sett best fra fredagens treningskamp på Kadettangen, etter at laget fra Drammen gikk seireunde ut av duellen med 2-1, men det er et resultat de primært kan takke Lyn-keeper Eddie Gustafsson og Lyn-forsvaret for.

Det første målet til drammenserne kom etter en gedigen tabbe av Gustafsson, som skulle håndtere et i utgangspunktet enkelt tilbakespill fra Lars-Kristian Eriksen. Keeperen bommet imidlertid på ballen, og da dukket Steffen Nystrøm opp og enkelt dyttet inn 1-0 fra kort hold.

Like før pause doblet Godset ledelsen etter et Stian Ohr-skudd som traff en Lyn-forsvarer og gikk over keeperen.

En kjedelig dag på jobb, med andre ord, for Lyns svenske keeper.

Lyn reduserte etter hvilen takket være et nydelig angrep, der Ståle Stensaas kom seg fri på kanten og la inn til innbytter Magnus Powell, som stanget ballen i mål. Kampens høydepunkt ble også den siste nettkjenningen. Det endte dermed 2-1 til Godset.

Det var uansett en fryktelig dårlig fotballkamp på Kadettangen fredag. Begge lag kan være glade for at det er to måneder igjen til serietart.

Nyinnkjøpte Theodor Bjarnason debuterte for Lyn, men var anonym. Lars Kristian Eriksen gjorde for øvrig comeback for Lyn etter et skadeavbrekk på fire måneder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.