*Nettavisen* Sport.

Tabber ødela for Charlton

Tøff tid for Charlton-manager Alan Pardew. Foto: (FOTO: AP/SCANPIX)

Det er ikke tilfeldig at Charlton er et bunnlag og har sluppet inn flest mål i ligaen. Det viste kampen mot Middlesbrough.

13.01.07 19:42

CHARLTON-MIDDLESBROUGH 1-3: Laget spiller jevnt med de fleste, men i kamp etter kamp gjør Charlton-forsvaret mange elementære feil. Så også mot Boro. Da er det ikke lett å overleve i Premier League.

Charlton har sluppet inn 43 mål på 23 kamper - som er klart flest i ligaen.

Scoret mot gamle lagkamerater

Men det begynte bra. Spissen Jimmy Floyd Hasselbaink scoret mot sine gamle lagkamerater i Boro da han fikk ballen inne i feltet på ti meter. Kontant satte han den opp i nettaket.

Men like før pause utliknet Boros nye wonderboy Lee Cattermole (18) og nervene må ha begynt å synke inn hos poengnødne Charlton, der Thomas Myhre verken var på banen eller benken.

Pardew: - Skal ikke skje

For etter pause fortsatte tabbekvoten for The Addicks-forsvaret. Etter 65 minutter gjorde Hermann Hreidarsson en fatal feil og Julia Arca kunne ganske greit sette inn ledelsesmålet fra 10 meters hold.

- Tabben på det andre målet skal ikke skje, og det kom fra kanskje vår mest solide spiller. Vi er nødt til å bli det laget i ligaen som jobber hardets skal vi komme oss ut av denne situasjonen, sa Charlton-manager Alan Pardew til Sky Sports etter kampen..

Bare tre minutter etter var spissen Aiyegbeni Yakubu på rett plass og gjorde 3-1, og dermed var Charlton på vei mot sitt første hjemmetap under sin nye manager Pardew - og Boro på vei mot sin første borteseier for sesongen.

Etter det ble det knyst stille på The Valley - og selv da Matt Holland ikke klarte å score etter 80 minutter skjønte de trofaste på tribunen at det bare var å gå hjem. Og snart venter nok en lavere divisjon også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.