RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tafatt transportetappe for Gamst'n

Foto: Morten Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Tottenham trengte (for) mye hjelp for å kunne få plass i neste års UEFA-cup, mens Blackburn kun hadde æren å spille for. Det gikk som det måtte gå.

TOTTENHAM – BLACKBURN 0-0: Gamst'n og Blackburn hadde hentet seg bra inn etter at Mark Hughes overtok roret midtveis i sesongen, men sesongavslutningen har vært alt annet enn overbevisende. Uten seier siste fire kamper og færrest scoret mål i Premier League var det lite annet å vente. Tottenham har aldri havnet høyere enn syvendeplass i den nye toppdivisjonen, og kunne med hjelp fra Manchester City og en solid seier selv ha klart å kopiere bestenoteringen og kvalifisert seg for Europa.

Det hadde de aldri troen på.

Blackburn kom best ut i kampen i Nord-London, men Tottenham løftet seg utover førsteomgangen og var godt med uten at de helt store sjansene ble skapt. Kampen fortsatte å svinge utover andreomgangen, men med unntak av et godt skudd fra Emerton et kvarter før slutt var det få målsjanser, og kampen ebbet ikke overraskende ut med 0-0.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere