RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takk for sist, Arsenal!

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Endelig ble Arsenal stoppet – og det av en sine egne.

SHAKTHAR DONETSK-ARSENAL 2-1:

Den brasilianske kroaten Eduardo vant mange hjerter i sine tre sesonger på Emirates, men spørsmålet er om 27-åringen står like høyt i kurs etter onsdagens kamp i Ukraina.

Arsenal har storkost seg i årets Champions League, og sto med tre strake seirer før reisen østover. Shakhtar Donetsk har et godt tak på engelske lag på hjemmebane (to seire og en uavgjort før onsdagens kamp), men fikk en tøff start.

Kun ti minutter var spilt da Theo Walcott satte fart, og løp over halve banen. Alene med keeper Andrej Pyatov var Arsenal-spissen iskald, og satte enkelt inn 1-0.

Det holdt bare i et kvarter. Et Sjakhtar Donetsk-frispark fant Dimitrij Tsjigrinskij, som stanget via en Arsenal-spiller og i mål.

Like langt, men det var ikke bra nok for Eduardo. Darijo Srna spilte fri den gamle Arsenal-spilleren rett før pause, og Eduardo kunne enkelt bredside forbi Lukasz Fabianski i Gunners-målet.

Han scoret trøstemålet da de to lagene møttes for to uker siden, denne gangen var scoringen verdt så uendelig mye mer. I respekt for sine gamlekompiser var jubelen meget behersket, men resultatet er likevel viktig:

Når to runder gjenstår står ukrainerne og engelskmennene begge med ni poeng. Bak dem følger Braga med sine seks, etter sin 1-0-seier i Beograd onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere