Som rivaler i engelsk eliteserie hadde Arsène Wenger og José Mourinho mange tvekamper både på og utenfor banen. Nå er kampen i gang igjen.

Les også: Onsdagens Premier League-rykter

Arsenal har de siste ukene forhandlet om en overgang for Andrej Arsjavin med Zenit St. Petersburg. London-klubben har vært det eneste reelle alternativet for russeren, og av den grunn har de ikke økt budet på 10 millioner pund.

Nå har Inter Milan med José Mourinho kastet seg inn i kampen om den offensive midtbanespilleren. Det er ikke kjent om den italienske klubben har kommet med et offisielt bud, men ifølge The Mirror skal interessen fra Milano ha gjort sitt til at Arsenal nå øker budet til 12 millioner pund.

Arsjavin skal på sin side ha truet med å gå til streik om han ikke blir solgt til Arsenal, og vurderer også å kjøpe seg fri fra kontrakten med Zenit om klubben ikke vil selge han.

En frittalende Mourinho terget på seg Wenger flere ganger da han ledet Chelsea, og det hele toppet seg da portugiseren kalte franskmannen for en kikker. De to skiltes imidlertid som venner da Mourinho forlot London-klubben i 2007.

Manchester City skal også være svært interessert i det russiske hurtigtoget.

Arsenal, som har midtbanetrioen Cesc Fàbregas, Theo Walcott og Tomas Rosicky ute med langtidsskader, skal ifølge The Mirror også være på jakt etter den sveitsiske midtbanespilleren Gokhan Inler som spiller for Udinese.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).