RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takke-telefon fra Sjevtsjenko

Foto: Scanpix/AP
Darren Campbell fikk en hyggelig telefon fra Chelseas stjernespiss.

Andrej Sjevtsjenko har ennå ikke funnet tilbake til den formen som gjorde ham anerkjent som en av verdens beste angripere i internasjonal fotball.

Men noe tyder på at han nærmer seg.

Spesialtrening
Ukraineren scoret det siste målet da Chelsea banket Manchester City hele 6-0 sist helg. Etterpå tok Sjevtsjenko en telefon til Darren Campbell, den britiske sprinteren som la opp i fjor.

- Da han ringte var Andrej veldig, veldig glad og sa hvor takknemlig han var for det jeg har gjort for ham, forteller Campbell, som er på ferie på Kypros sammen med familien.

Og det Campbell har gjort, er å gi 31-åringen spesialtrening. Sammen har de jobbet med 31-åringens hurtighet de siste seks ukene.

Eller sagt med andre ord: Omtrent siden José Mourinho sluttet som manager i londonklubben.

- Andrej fortalte at han følte seg bra og skarp. Trenerne hadde også sagt til ham at han så bra ut på trening, og det er alltid et godt tegn. Det hadde vært lett for meg å si det, og for ham å tro det, men når andre mennesker sier det så betyr det noe, sier Campbell til The Independent.

Alle unntatt Henry
Darren Campbell vant OL-gull i stafett i 2004, og tok sølv på den olympiske 200-meteren i Sydney i 2000. Han mener at han kan hjelpe alle fotballspillere - unntatt Thierry Henry.

- Som Manchester United-fan har jeg lagt merke til at deres spillere løper veldig effektivt. Arsenals spillere også. Men det er som regel noen forbedringer du kan gjøre. Den eneste spilleren jeg ikke tror jeg kunne forbedret er Thierry Henry. Hans teknikk er allerede der. Han kunne lett vært en sprinter, fastslår Campbell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere