Gå til sidens hovedinnhold

Takker av etter "seks utrolige år"

Når Joachim Westher Andersen nå gir seg som infosjef i Lyn, er han slett ikke ferdig med sitt engasjement for klubben i sitt hjerte.

RØA/ULLEVÅL: Etter seks år har han bestemt seg for at nok er nok. Tiden som infosjef i Lyn er forbi.

Joachim har også de siste årene gledet lokalavisenes lesere med sine entusiastiske betrakninger i den faste Lyns Corner-spalten, som han nå gir seg med. Etter planen returnerer han til våre lesere som blogger på våre nettsider, og da har han varslet en mer direkte tone, i sin rolle som ivrig supporter!

Gode minner

Til Lyns egen nettside, Lyn.no, sier han blant annet dette i sitt avskjedsintervju:

– Beste minne er fra da jeg satt på en småfin restaurant i København i utdrikningslaget til en av mine bestekamerater samme dagen som Lyn slo Brann 6-0 på Ullevaal. Da reiste det seg 15 gutter opp og lærte denne restauranten en Lyn–sang eller fem. Til slutt fikk vi full applaus av hele restauranten, og vi fikk dobbelt grunn til å feire. Et magisk øyeblikk med mange gode barndomsvenner, som alle heier på Lyn, sier Joachim til Lyn.no.

Holder sitt løfte!

Røa-beboeren Joachim sa til Akersposten i november at den dagen han ga seg i Lyn, ville han melde seg som frivillig. Og han har ingen planer om å bryte dette løftet. Joachim ønsker å være aktiv i en ressursgruppe. Til Lyn.no sier han:

– Lyn kommer til å være avhengig av frivillige på et helt annet nivå, og jeg har stor motivasjon til å sitte som ansvarlig for en gruppe som skal hjelpe Lyn på mange områder, sier Joachim.

Les hele intervjuet med den avtroppende infosjefen på Lyn.no:
Joachim trer av

LES OGSÅ: – Jeg klarer å sove om natten

dgh

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet