Kamil Stoch tok sin tredje verdenscupseier da han vant skiflygingsrennet i verdenscupavslutningen i Planica, som kun besto av én omgang da kraftig vind satte en stopper for finalerennet.

Det var imidlertid en annen polsk hopper som stjal oppmerksomheten.

Populær polakk
Den evig populære Adam Malysz landet på 216 meter, og ble med det nummer tre. Hoppet var det siste Malysz gjorde i internasjonal sammenheng, da han legger opp nå som sesongen er over.

33-åringen har i Polen blitt kåret til den nest største personligheten gjennom tidene, bare slått av pave Johannes. Karriereslutten markeres med et «invitational» hjemme i Zakopane neste helg, der de beste hopperne i verden er invitert. Flere av dem stilte med bart som en hyllest til Malysz i verdenscupavslutningen søndag.

Bardal beste nordmann
For nordmennene ble det ikke en veldig god dag, etter at det kun ble avviklet én omgang. Anders Bardal ble beste norske på femteplass, med 204,5 meter. Johan Remen Evensen landet på 195,5 meter og ble nummer ni. Bjørn Einar Romøren hoppet seg til tolvteplass, mens Tom Hilde ble nummer 20. Ole Marius Ingvaldsen kom på 22.-plassen og Anders Jacobsen på 28.-plassen - kun to plasser unna det dårligste hoppet. Jacobsen var imidlertid en av dem som fikk merke den vanskelige bakvinden, og landet på beskjedne 128 meter.

Også østerrikerne, som alltid er favoritter, slet med vindforholdene, og Gregor Schlierenzauer ble best på fjerdeplassen.

Den slovenske hjemmefavoritten Robert Kranjec ble nummer to.