*Nettavisen* Sport.

Takknemlig Rose er blitt koronayndling

 

Danny Rose (liggende) har blitt en helt i England. Her i en landskamp mot Jo Inge Berget. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Premier League-profilen Danny Rose har fått heltestatus på et sykehus i England etter donasjon av penger og et «fjell av pizza».

07.04.20 10:40

I helgen bestilte og betalte Rose for flere hundre pizzaer. Disse ble levert til North Middlesex universitetssykehus i London. Der har koronapandemien satt de ansatte under et voldsomt arbeidspress.

Det er ikke lenge siden Rose donerte 230.000 kroner til samme sykehus. Dette gjorde han først anonymt, men det lekket etter hvert ut at det var Rose som hadde kommet med bidraget.

Flere engelske aviser har omtalt saken.

– Takk Danny Rose, tvitret sykehuset etter at stabler med pizzabokser ble levert for å stilne sulten hos hardtarbeidende medarbeidere.

Bestillingen ble kalt «et fjell av pizzaer».

Rose er for tiden utlånt fra Tottenham til Newcastle, men han glemmer ikke hjelpen han fikk på sykehuset i London for noen år siden.

Roses grep er applaudert av mange på sosiale medier i en tid der ikke alle Premier League-stjerner vet å oppføre seg.

Det er ikke mange dagene siden Manchester Citys Kyle Walker brøt virusreglene ved å hyre inn prostituerte til en sexfest.

Den 29-årige engelske landslagsbacken beklaget sin oppførsel og gjentok oppfordringen om å «bli hjemme og vær trygg» etter at engelske aviser omtalte saken.

– Fotballspillere er globale rollemodeller, og våre spillere og ansatte har støttet den utrolige innsatsen til helsevesenet (NHS) og andre i kampen mot covid-19-sykdommen. Kyles atferd i denne saken er direkte i strid med dette forsettet, skrev Manchester City i en uttalelse.

Aston Villas Jack Grealish var heller ikke helt heldig med et besøk hos en kamperat sist helg. Det endte med at han krasjet bilen inn i et par andre biler på vei hjem tidlig søndag morgen.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag