*Nettavisen* Sport.

Talent legger på til to

Foto: hesteguiden.com

Jomar Blekkan har fått en flott hest i sin varetekt i form av Riverside Royal, og alt annet enn en ny seier i kveld vil overaske oss.

29.03.10 13:45

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Trønderen har gjort en fin jobb med 3 Riverside Royal, og opp mot noenlunde normal standard er jo den hyperkjappe 4-åringen 40 meter bedre enn hestene i grunnlaget sitt på Leangen. Buvetier D`aunou-sønnen leverte noen meget sterke løp i til dels tøffe omgivelser som 3-åring, og etter innsatsen i årsdebuten å dømme skal det ikke være snakk om saken i den fjerde avdelingen i kveld heller.

Ved den anledningen var Blekkan-traveren en totalt overlegen vinner på 18.2 under langt fra optimale forhold, og normalt skal løp i kroppen etter lang pause ha gjort godt. Sporet er perfekt på yndlingsdistansen, og vi ser ingen grunn til å spekulere i mot den store favoritten.

Oddstips: - Newcastle og City vinner

Nettavisen spilte inn 20 300 kroner på sine foreslåtte spill i forrige uke!

Dyping utfordrer favoritten?
Vi ble veldig imponert av nykommeren 5 M.T. Ego Trip i debuten her til lands, og i den andre avdelingen blir trolig Pine Chip-sønnen tung å stå i mot til slutt på ny. 4-åringen var ikke hurtigkjørt i forkant av den fine triumfen sist, og da sier det seg selv at vi trolig vil få se en ytterligere forbedret utgave til dagens dyst.

Veldig spennende med sine skarve 5 % mener vi uansett at 2 Gigant Trout er, og vi betaler for Buhagen-traveren på samtlige spilleforslag. 6-åringen har varslet form i de to siste startene, og forutsetningene kan neppe bli bedre enn de er i kveld.

Blekkan rundt om igjen?
Ja, at sjefen av Trøndelag også leder V5-1 hele veien med 1 Magdalena Spur er slett ikke utenkelig. 8-årshoppa holder koken på imponerende vis, og Gunslinger Spur-datteren bekreftet da også sin fine form ved å spurte inn til seier sist. Noe mindre imponerende er ikke resultatene til 4 Creek`s Tamina, og selv om Christiansen-traveren ikke akkurat har sprudlet nå på slutten skal hun være seiersaktuell i et løp som dette.

Dersom favorittene skulle kjøre for tøft mot hverandre der fremme kan det dukke opp en tredjehest, og på vårt største spilleforslag åpner vi opp for at både 5 Fighting Trotter (tøft i mot, men formen er fin) og 9 Glad X.T. (dunkel form, men klart god nok på sitt beste) kan blande seg inn i leken.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

To relativt åpne løp
I hhv V5-3 og finalen ser det ut til at vi kan få noen vinnere litt på kanten, og vi garderer følgelig bredt. I den tredje avdelingen kommer urutinerte kaldblodshester i relativt lavt grunnlag ut, og det som er mest fremtredende hos de fleste er galoppen.

Vi kan ikke se noen som er til å stole på her, men best på kapasitet er trolig 7 Even Oliver (15-prosenter). Spikeld-sønnen har avsluttet veldig bra etter tidlig galopper i de to siste startene, og uten feiltrinn snakker vi nok om vinneren av løpet. Det er vanskelig å forutse hva 2 Bjørling kan uten pisk, og svensken blir da etter vårt skjønn vel tung favoritt med sine 88 %.

Jevnt blant flere også i V5-5, men ypperlig til står 1 Giant Will. 4-åringen gikk fullt godkjent til fjerde i hovedstaden i den siste starten, og distansereduksjonen i kveld taler nok til Giant Volcano-sønnens fordel. Hoppet seg vekk sist hun gjestet dagens arena gjorde 10 So Lovely, men kapasiteten er som kjent fin på Love You-datteren. Vanskelig å sette inn i løpet etter pause er nykommeren 3 Quintrix, og Good As Gold-datteren får stå som en outsider.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 288 og 720 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen på nrk.no nett-tv i kveld!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.