Gå til sidens hovedinnhold

Talentfabrikk legges ned

Det danske laget Team Designa Køkken legges ned etter årets sesong.

Det danske laget har de siste årene fostret ryttere som Chris Anker Sørensen og Jakob Fuglsang, nå er det slutt for Team Designa Køkken - Blue Water.

Thomas Vedel Kvist(Quick Step), Martin Mortensen(Vacansoleil), Laurent Didier(Saxo Bank), Rasmus Guldhammer(HTC-Columbia), Aleksej Saramotins(HTC-Columbia) og Alex Rasmussen(Saxo Bank) er andre ryttere som har kommet seg ut i proffsirkuset gjennom det danske laget.

- Vi ønsket et profesjonelt sykkellag, men vi har ikke funnet sponsorer som kan være med å løfte oss ett nivå opp, forteller sportssjef Allan Bo Andersen.

Nåværende Joker Bianchi-rytter Vegard Robinson Bugge kjørte stagiaire for laget i fjor høst.

Ringerike-spesialist uten kontrakt
Russeren Sergey Firsanov har kjørt Ringerike Grand Prix de tre siste årene. Sammenlagt ble han to i '08, én i '09 og to i år.

- Han vet å holde kjedet stramt han, sa Ringerike Grand Prix-vinneren Christer Rake om Firsanov etter årets ritt.

Firsanov har stått for syv av lagets elleve pallplasseringer inneværende sesong og har uten tvil vært lagets beste rytter.

- Mitt høyeste ønske er at rytterne finner et annet lag og kan fortsette sykkelkarrieren. Vi skal forsøke å opprettholde moralen i den siste delen av sesongen og fortsette den gode stimen av resultater vi i øyeblikket er inne i, sier lagets manager Michael Blaudzun.

Svar på spørsmålet nedenfor hvis du vil være med i trekningen om en sykkel. Les mer om konkurransen her!

2175-0-np

Alt du trenger til Vuelta a España!
Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken