Gå til sidens hovedinnhold

Tam Owen-debut

Michael Owen (25) viste lite av sitt stjerneregister i sin debut for Newcastle, som fortsetter å slite i årets Premier League.

NEWCASTLE-FULHAM 1-1: Owen fikk massiv jubel før kampen, men var uvanlig anonym i kampen. Midtveis i førsteomgang fikk han ballen servert foran mål, men den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spissen somlet bort ballen.

Owen er tydeligvis et stykke unna gammel form, noe landskampen mot Nord-irland sist uke også tydet på.

Skade på Luque

Til slutt skaffet i det minste Owen frisparket som ga Newcastle den etterlengtede utlikningen 12 minutter før slutt ved Charles N'Zogbia. Likevel er manager Graeme Souness i trøbbel, ettersom laget kun har 2 poeng på fem kamper.

Souness fikk enda en i trynet lørdag: Den nye vingen fra Deportivo La Coruna, Albert Luque, ble skadet, og er trolig ute i seks uker.

Mange skader

Med både Kieron Dyer og Emre allerede ute med skade, Jermain Jenas solgt til Tottenham og Scott Parker på vei ut i karantene (fikk rødt mot Fulham), tynnes det ut i rekkene hos Souness, som nå er bookmakernes favoritt til å få sparken først i Premier League.

- I dag så det ut som om vi tok ett skritt fram og to tilbake. Det er ingen ende på problemene våre, sa Souness til Sky Sports etter kampen. Men han er sikker på at Owen snart leverer varene.

- I dag fikk han ikke de rette ballene å jobbe med. Og når Fulham tok ledelsen først, ville det alltid bli vanskelig for ham. For Michaels skyld, ville jeg helst ha brukt ham i en bortekamp først, sa Souness.

HTML EMBED
Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken