Tam Tiger

«Tiger Woods 2006» på Xbox 360 byr på færre baner og lite imponerende grafikk.

09.02.06 14:45

«Mmmm, Pixel Shader» sier den ene teknikeren til den andre. «Mmmm, to Pixel Shadere» kommer det som svar. «Folkens, slutt å sikle over alle mulighetene den nye maskinvaren byr på. Vi må få ferdig et spill til lansering!» roper sjefen.

Les også: Den endelige dommen.
Guide: Alle spillene til Xbox 360.

Og spillet ble ferdig det, og teknikerne har sikkert allerede gått tilbake til å sikle over grafisk fiksfakseri. Men «Tiger Woods 2006» på Xbox 360 hadde hatt godt av litt lenger utviklingstid.

Selve spillet er like bra som før , men 360-versjonen byr på altfor lite valuta for pengene. 15 baner er redusert til seks og «Rivals Mode» er tatt bort.

På de andre konsollene reiser du tilbake i tid og kjemper mot golflegender. På Xbox 360 skal du gjøre noe så lite spennende som og bli PGA-proff.

Det er gøy nok det, men med bare seks baner å spille på ser du samme utsikten så altfor mange ganger og går fort lei.

Når spillet i tillegg ikke ser veldig imponerende ut, sier det seg selv at du like så greit kan kjøpe «Tiger Woods 2006» på en av de andre konsollene.

Men skal du likevel ha et golfspill til Xbox 360 er det ikke noe feil med «Tiger Woods 2006». Du får bare mye mer for pengene dine andre steder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.