Brighton - Arsenal 0-0

Hjemmelaget spilte en gnistrende førsteomgangen, men klarte aldri å sette Arsenals Aaron Ramsdale på de helt store prøvene.

Gjestene fra London spilte seg opp i andreomgang, men heller ikke Mikel Artetas menn klarte å overliste motstanderens keeper.

Martin Ødegaard ble tatt av etter 63 minutter spill, og TV 2s Espen Ween reagerte på bildene av nordmannen da han gikk av matta.

- Han har hatt en anonym opptreden i kveld. Han så heller ikke helt fornøyd ut med å bli bytta ut, da han trasker av.

Det endte målløst på Amex Stadium, som gjør at Brighton beholder topp fem-plasseringen på tabellen, mens Arsenal ligger fire poeng bak på niende plass.

Les også: Berisha senket Sandefjord

- De viste mer energi i den andre omgangen, men jeg tror ikke det er mange i Arsenal som er fornøyde i dag. Brighton hadde fortjent en scoring her, og er nok delvis skuffet i dag. De leverte en herlig kamp, sier TV 2s Trevor Morley etter kampen.

Intensiv førsteomgang

Hjemmelaget har levert en vanvittig sesongåpning, og fortsatte den strålende formen mot Arsenal.

Graham Potters menn skapte flere gode sjanser ved blant annet Neal Maupay og Leandro Trossard, men avslutningene gikk til side for målet til Aaron Ramsdale.

Les også: Chelsea seiret mot Southamptons ti mann

Martin Ødegaard og Arsenal hadde nok med å forsvare seg mot Brightons press den første halvtimen, men hadde et par farligheter fra formspilleren Bukayo Saka og Pierre-Emerick Aubameyang.

Den første omgangen endte målløst, men gjestene fikk mer grep om kampen etter hvilen.

Ødegaard byttet ut

Martin Ødegaard ble tatt av banen etter 63. minutter etter en relativt anonym forestilling på Arsenals midtbane.

- Ødegaard blir tatt av til fordel for Pepe, uten at han klarte å komme noe særlig inn i kampen, skriver Goal-journalist Charles Watts.

Sky Sports Alan Smith var også kritisk til det nordmannen viste.

- Det har ikke vært Ødegaards kveld, sa det meritterte kommentatoren.

Minutter senere prøvde en av kampens store spillere Neal Maupay seg på en akrobatisk avslutning, men brassesparket gikk flere meter over målet.

- Presisjonen uteblir, selv om det ser spektakulært ut. De skaper sjansene, men klarer ikke å sette de, kom det fra TV 2s Espen Ween.

Les også: Spiss-krise for Norge - King forlot banen med skade

Emile Smith Rowe fikk en glimrende mulighet med kvarteret igjen å spille, men vertenes Robert Sánchez reddet forsøket med en lekker beinparade.

Verken Arsenal eller Brighton maktet å komme noe nærmere en avgjørelse, slik at oppgjøret endte målløst på Amex Stadium.

Slik var kampen: