RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX

Tangnes sparket i Rögle

Sveriges eneste norske trener er ferdig.

Nordmannen Dan Tangnes er ferdig som trener i den svenske ishockeyklubben Rögle.

Det melder Helsingborgs Dagblad. 1-7-tapet mot Södertälje ble nådestøtet for Tangnes.

- Jeg har tidligere sparket trenere under mine år som sportssjef, men jeg har aldri følt meg så ille over å måtte gjøre det som denne gangen. Vi har snudd alle steiner for å bedre våre sportslige resultater. Det er veldig kjedelig å måtte gjøre denne forandringen, men vi var tvunget til å gjøre endringer for å få orden på vårt spill, sier sportssjef Anders Carlsson.

Gunnar Persson rykker opp fra rollen som assistent inntil videre.

Tangnes tok over Rögles A-lag høsten 2011 etter at Björn Hellkvist måtte gi seg på grunn av Parkinson. Tangnes tok Rögle til eliteserien våren 2012.

Nordmannen beholdt ansvaret etter opprykket, men i januar i fjor fikk Janne Karlsson trenerjobben, mens Tangnes ble assistent. Samtidig ble Tangnes' kontrakt forlenget til våren 2015.

Da Rögle rykket ned tok den nye sportssjefen Carlsson grep. Dan Tangnes fikk igjen ansvaret som hovedtrener. Med 12.-plass på nivå to har Rögle-ledelsen bestemt seg for å ta grep igjen. Tangnes forsvinner ut. Bare fire trepoengere er det blitt for ishockeyklubben i høst, skriver HD. (©NTB)

LES MER: Norske Dan (32) er helt unik i Sverige

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere