SARAJEVO (Nettavisen): Han har stort sett vært feilfri i hele EM-kvalifiseringen, men sist gikk det galt for Brede Hangeland. Ikke bare var han involvert i det ene greske målet. Han var involvert i begge i 2-2-kampen.

- Det er opp- og nedturer innen fotballen. Det, for min del, var en nedtur. Men det får en egentlig tåle når en får så mye skryt innimellom. Det var imidlertid surt at det skjedde i en så viktig kamp, og ikke i en treningskamp for FC København. Det er ikke til å legge skjul på at det hadde vært gøy å bli tungen å vektskålen onsdag. Det ville vært det optimale.

- Nå tenker jeg imidlertid ikke mer på den kampen. Det tok ett døgn å komme over, men med to kamper i uka så nytter det ikke å tenke tilbake. Da må man bare tenke videre. Det er veldig sjelden jeg føler at jeg har skyld i et baklengsmål. Så kom to i samme kamp. Det var veldig kjedelig. Men det kan være greit med en tankevekker innimellom – så konsentrasjonen er på topp hele tiden.

- Kan det gjøre deg til en bedre spiller?

- Jeg var vanvittig misfornøyd med kampen sist, og det var utrolig frustrerende. Man får kjenne på den følelsen. Da vil man gjøre alt for at det ikke skal gjenta seg. Det kan kanskje være med på at man gjør en marginalt bedre jobb i en liknende situasjon senere.

FC København-trener Ståle Solbakken er uansett helt sikker på spilleren sin.

- Han spilte veldig bra før og etter de landskampene sist, og han er noe av det jeg ville vært minst bekymret for før Bosnia-kampen. Brede har vært fenomenal over lang tid, sier FCK-treneren.