SANDNES ULF - JERV 2-3:

SANDNESPOSTEN: Det var i realiteten Sandnes Ulf som ville mest i starten av kampen. Tommy Høiland viste tidlig at han hadde tørt krutt i støvlene da han via en forsvarsspiller skjøt like utenfor etter en kort corner. Martin Ramsland og Tommy Høiland jaget i fellesskap keeper med høyt press og det var like før at ballen ikke smatt inn.

Ramsland skjøt også fra god posisjon, men den ble dessverre blokkert. Så var det bortelaget som scoret først. Emanuel Grønner avsluttet perfekt på pasning fra Pedro, som gjorde et herlig forarbeid.

Så gikk det ikke lang tid før Jerv økte ledelsen. Et slapt tilbakespill fra Fredrik Torsteinbø ble snappet av Samuel Pedro. Alene mot Falch gjorde portugiseren ingen feil.

På det tidspunktet så dette svært vanskelig ut for Sandnes Ulf, men laget viste flott karakter og scoret to mål i løpet av kort tid, like før pause. Artan Memedov sto for to herlige og målgivende pasninger. Tommy Høiland scoret ved begge anledningene.

Den første reduseringen var en meget god prestasjon da Høiland slo forsvareren i hodeduell og nikket i en perfekt bue over keeper. Utligningen kom etter flott spill mellom de to spissene.

Se høydepunktene fra kampen under: 

Bytte i pausen

I pausen måtte Horenus Tadesse forlate banen. Inn kom Mathias Emilsen. Det var spilt snaue ti minutter av andre omgang da Sondre Auklend satte fart på inne i feltet. Han ble felt, og det minnet om et straffespark. Dommeren blåste aldri, men samtidig som fellingen, spratt ballen videre til Emanuel Grønner som skjøt rett i mål fra 16 meter.

Nok en gang måtte Sandnes Ulf på jakt, men det klarte ikke det store trøkket underveis i en kamp som jevnet seg ut.

I det 65. minuttet slo Sondre Auklend flott gjennom Grønner. Spissen skjøt og Aslak Falch reddet mesterlig. Det samme gjorde keeperen tre minutter senere med en fotparade.

Med 20 minutter igjen på klokken kom Markus Myre og Herman Kleppa inn for Sandnes Ulf. Ut gikk en sliten Matias Belli Moldskred og en Artan Memedov, som hadde en kjenning bak i låret etter mange kamper.

Sjanser begge veier

Sondre Auklend var farlig frempå med kvarteret igjen. Den utleide Viking-spilleren skjøt lavt mot Falchs venstre hjørne, men igjen nektet keeper scoring. Daniel Braut erstattet Ingvald Halgunset omtrent i samme periode.

Nevnte Braut klarte på fint vis å slå 45 grader utover til Markus Myre. Skuddet ble blokkert. Martin Ramsland fikk også et godt innlegg. Skuddet var brukbart langs gresset, men keeper reddet forholdsvis enkelt.

På det tidspunktet gjensto det seks minutter av ordinær tid. Sandnes Ulf hadde som forventet et visst trøkk mot slutten. De stor sjansene uteble, men med 30 sekunder igjen av tilleggstiden var det nære på at Tommy Høiland kunne gjøre sitt tredje mål for kvelden. Jerv fikk blokkert i siste liten.