RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap for Holøs

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Men nordmannen nyter fortsatt stor tillit i Colorado Avalanche.

COLORADO AVALANCHE - VANCOUVER CANUCKS 1-3:

Jonas Holøs fikk 21 minutter og 59 sekunder på isen da hans Colorado Avalanche tapte for Vancouver Canucks natt til fredag.

Bare backen Jean-Michael Liles fikk mer istid enn nordmannen.

Den norske 23-åringens klubb måtte imidlertid se seg slått av kanadierne, som sto med fire strake triumfer før oppgjøret.

Vertene pådro seg nemlig en rekke utvisninger i løpet av kampen - totalt 13 minutter - og ble hardt straffet for nettopp dette. Alle fulltrefferne til Vancouver kom nemlig etter overtallsspill.

Ryan Kessler satte inn 1-0 i første periode, mens Henrik Sedin doblet 3 minutter og 33 sekunder ut i den andre. 3-0 var det Raffi Torres som besørget tidlig i den tredje perioden av kampen.

Dermed hjalp det svært lite at David van der Gulik reduserte for hjemmelaget drøye tre minutter før full tid. Dette var for øvrig van der Guliks første mål i verdens tøffeste hockeyliga.

Colorado Avalanche har så langt tatt 16 poeng. Etter 12 kamper står laget med seks triumfer, fem tap, og en overtidsseier.

- Med tanke på at dette var en vikitg kamp, klarte vi ikke å heve oss til det nivået vi ønsket. I kveld var en kveld som vi må legge bak oss, iser Avalanche-trener Joe Sacco til Denver Post.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere