RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap for Thoresen, seier for Tollefsen

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Edmonton Oilers gikk på en forsmedelig smultring mot Dallas Stars, mens Columbus Blue Jackets vant målfesten mot Calgary Flames.

Patrick Thoresen fikk 10 minutter og 28 sekunder på isen for Oilers da hjemmelaget tapte 3-2 for Dallas Stars i Rexall Place, i en kamp der dommeren kom i fokus. Fire sekunder før slutt sendte hjemmelagets Ales Hemsky utligningen i nettet – trodde alle. Men dommer Mick McGeough ville det annerledes, og annullerte scoringen for Edmonton. En beslutning han angret på etterpå.

Innrømmer feil
- Det var dårlig vurderingsevne fra min side, sa McGeough til nhl.com etter kampen.

- Jeg trodde Edmontons Shawn Horcoff passet til Hemsky med hånden, men det var tydeligvis køllen hans. Det er bare å beklage.

Edmontons trener Craig MacTavish var i harnisk etter kampslutt.

- En latterlig avgjørelse. Jeg vet at McGeough er en veteran, men dette er helt hinsides. Han burde bli suspendert for den avgjørelsen, freste MacTavish.

Seier for Columbus
Ole-Kristian Tollefsen og Columbus Blue Jackets ga endelig hjemmepublikummet noe å juble for i Nationwide Arena. Calgary Flames ble beseiret etter straffeslag, etter 4-4 etter full tid og spilleforlengelse. Lagene måtte gjennom 11 straffer hver for å kåre en vinner, og Blue Jackets lyktes endelig å vinne en ”shootout”.

Tollefsen fikk 9.58 minutter på isen for vertene, men fikk ikke tillit når straffeslagene skulle slås.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere