*Nettavisen* Sport.

Tap for Tollefsen

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

Alt er ved det gamle for Columbus Blue Jackets og Ole-Kristian Tollefsen.

19.09.07 10:44

Blåjakkene tapte over halvparten av kampene forrige sesong, og kom som vanlig ikke til sluttspillet. Denne sesongen vil nok bli bedre, men enn så lenge er alt som før.

De to første treningskampene har endt med tap. Natt til onsdag ble det tap 3-4 for Chicago Blackhawks, til tross for at Jason Chimera og Kris Russell ga Blue Jackets ledelsen 2-0 i første periode.

Troy Brouwer, Cam Barker, Rene Bourque og Jonathan Toews scoret hvert sitt mål da Chicago snudde til 4-2-ledelse, før Rick Nash satte inn blåjakkenes tredje mål to og et halvt minutt før slutt.

Tollefsen spilte sin første oppkjøringskamp, og var på isen da Cam Barker scoret i overtallsspill.

Nordmannen spilte sammen med den unge og lovende backen Kris Russell. Tollefsen pådro seg én utvisning, og blokkerte ett skudd.

Til tross for to tap på rad, er det et berettiget håp om at blåjakkene vil bli bedre denne sesongen. Trener Ken Hitchcock, som overtok etter sesongstart i fjor, er en av de mest respekterte i bransjen.

Han har langt større muligheter til å forbedre klubben nå som han får med seg hele sesongoppkjøringen.

Ett eksperiment Hitchcock har satt i gang, er å bruke utskjelte og ekstremt talentfulle Nikolai Zherdev som senter i stedet for ving.

Patrick Thoresen var ikke på isen da Edmonton Oilers vant 3-2 over Toronto Maple Leafs. Slava Trukhno, Shawn Horcoff og Denis Grebeshkov scoret målene for Oilers.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.