RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap i Lehmann-comeback

Foto: Nick Potts (PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Og Robin van Persie skadet. Ingen god Arsenal-tirsdag, altså.

Jens Lehmann er 41 år. Gammel, sett med fotballøyne. Spørsmålet var om han likevel kunne være god, noe Arsenal-manager Arsene Wenger ha valgt å ta sjansen på at tyskeren fortsatt er.

Lehmann klarte imidlertid ikke å holde buret rent da han tirsdag kveld dro på seg Arsenal-drakta for første gang siden mai 2008.

Reservelaget tapte nemlig 2-1 mot Wigan.

Klar for A-lagsspill
Ifølge rapportene var Lehmann smårusten ved et par anledninger, men stort sett solid. Han hadde også en superredning, og meldes å være klar for innsats for A-laget.

Så spørs det om Wenger velger å satse på ham allerede i lørdagens kamp mot Blackburn, eller om Manuel Almunia fortsatt får tillit som førstevalg i skadefraværet til Lukasz Fabianski og Wojciech Szczesny.

Kampen bør Arsenal absolutt vinne for å holde følge med Manchester United i gullkampen.

Persie skadet
Derfor er nok også Arsene Wenger spent på hva som skjer med Robin van Persie. Nederlenderen kommer nemlig hjem fra landslagstrening med et skadet kne.

Han måtte gå av banen ved halvtid i tirsdagens landskamp mot Ungarn.

- Det så ikke så veldig alvorlig ut, men han hadde for vondt til å kunne fortsette. Han ble truffet av et kne rett over sitt eget kne, forklarte landslagssjef Bert van Marwijk etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere