*Nettavisen* Sport.

Tap i Wæhler-debut

Men den tidligere VIF-spilleren fikk godkjent da Aalborg tapte mot AGF Aarhus.

25.01.09 12:23

(iOslo.no) Kjetil Wæhler fikk et i overkant tøft møte med dansk fotball da han knakk nesen på sin første trening med Aalborg. Lørdag var han i aksjon igjen på AGF Aarhus sitt treningsanlegg i Fredensvang.

Les mer om fotball: Landslagsdebut for VIF-spiller.

- Får et par enkle mål
Årets andre treningskamp for Aalborg ble Wæhlers først kamp for den danske klubben. Den norske midtstopperen var ifølge avisen Nordjyske lovende, men både han og stopperkollega Michael Beauchamp var på hælene ved begge scoringene til hjemmelaget som førte til at de rødhvite tapte 1-2. Wæhler var heller ikke fornøyd med baklengsmålene.

- Nei, det var unødvendig, men vi er passive i et par avgjørende situasjoner, slik at AGF får et par meget enkle mål, sier nordmannen til klubbens hjemmeside, aabsport.dk.

Wæhler vil likevel ikke svartmale situasjonen til laget som møter Deportivo la Coruna hjemme i UEFACupens 32-delsfinale 18. februar med retur i Spania åtte dager senere.

- Generelt leverer vi likevel en god innsats og fysikken er i hvert fall som den skal være. Alt i alt var det en ok prestasjon.

Møter Enga
Jerry Lucena og Peter Graulund scoret for hjemmelaget, mens Caca reduserte for Aalborg.

NB: Aalborg møter Vålerenga til treningskamp onsdag 4. februar i Tyrkia.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag