RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Tap, tap, tap, tap, tap, tap, tap, seier

Sist oppdatert:
Portsmouth kunne omsider juble i Premier League. Les alt om lørdagens kamper her.

PORTSMOUTH - WOLVES 1-0:

Det er sjelden et bunnlag i Premier League har tatt tre så viktige poeng i oktober som Portsmouth gjorde mot Wolves lørdag ettermiddag.

Etter sju tap på sju kamper begynte det å bli ensomt i bunnen for Paul Harts gjeng. Hassan Yebdas heading i kampens 19. minutt var nok til å slå Wolverhampton, et annet lag som nok kommer til å måtte jobbe hardt for å unngå nedrykk denne sesongen.

Wolves har bare tatt sju poeng så langt, og trenger nok å få Sylvan Ebanks-Blake tilbake i toppform så raskt som mulig.

Den målfarlige spissen har slitt med skade, og mangler kamptrening. Lørdag fikk 23-åringen en hel omgang da han kom inn som innbytter, uten at han klarte å hjelpe sine ulvevenner til poeng.

Portsmouth ligger med sine tre poeng fortsatt sist i Premier League, men nå er avstanden opp til 17.-plassen bare fire poeng.

BURNLEY - BIRMINGHAM 2-0
Ett lag som har vunnet overraskende mye i sesongstarten, er nykommeren Burnley. Steven Fletcher og Andre Bikey scoret hvert sitt mål da Birmingham ble slått 2-0.

Lee Bowyer bommet på åpent mål for Birmingham noen minutter før pause, og like etter pause scoret Fletcher 1-0-målet med en sprettballavslutning etter en kontring.

Andre Bikey passerte et par motspillere og spilte vegg med David Nugent før han økte til 2-0 i kampens 62. minutt.

Fem minutter på overtid reduserte Sebastian Larsson til 1-2 med et frispark fra hjørnet av 16-meteren.

Burnley har allerede fire seirer og 12 poeng i sin første Premier League-sesong, mens Birmingham står igjen med sju poeng.

BOLTON - TOTTENHAM 2-2
Jermain Defoe har slitt med en liten skade og startet lørdag på innbytterbenken for Tottenham. Det åpnet rom for Peter Crouch i startelleveren, men i ettertid skulle kanskje Crouch ønske at han hadde sluppet å spille.

Den store spissen misbrukte nemlig en rekke muligheter, inkludert én for åpent mål, da Tottenham dominerte kampen mot Bolton i sluttfasen.

Bolton tok ledelsen da Ricardo Gardner banket inn en retur fra Carlo Cudicini i kampens tredje minutt, mens Niko Kranjcar en halvtime senere utlignet til 1-1 med sitt første mål for Tottenham.

Kevin Davies ga Bolton ledelsen på ny drøyt 20 minutter før slutt, men Vedran Corluka utlignet bare fire minutter senere.

Bolton var best den første timen, mens Tottenham hadde overtaket den siste halvtimen. Likevel er nok gjestene fra London mest skuffet, ettersom det er kamper som dette laget må vinne for å kunne bli en reell utfordrer til de lagene som per i dag sitter med klippekortene til Champions League.

HULL - WIGAN 2-1
Jan Vennegoor of Hesselink og Geovanni scoret hvert sitt mål da Hull tok sesongens andre trepoenger, og dermed også klatret over den streken som skiller nedrykkslagene fra resten av Premier League-deltakerne.

Scott Sinclair reduserte til 1-2 fem minutter før ordinær tid var omme, men Wigan klarte aldri å utligne hjemmelagets ledelse.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere