Adroni Giocatelli-Serramnti PVC Diquigiovanni låter muligens ikke så kjent.

Det Italia-baserte sykkellaget har gjort sine største og beste resultater i nettopp Italia. Michele Scarponi vant den nittende etappen i Giro d'Italia og var den som var nærmest den utilnærmelige Phillipe Gilbert i Giro di Lombardia.

Sjefen i laget heter Gianni Savio. Han mister sin beste mann, Scarponi, foran neste sesong. Trioen som skal erstatte 31-åringens suksess er mildt sagt fargerik.

Klatreduo i miniatyr
To av rytterne er klatrere. Jose Rujano og Emanuele Sella. De to små karene, Rujano veier 48 kg og Sella 54 kg, har klatret særdeles godt i Giro d'Italia tidligere. Savio håper de vil gjenta dette.

- For dem er dette en siste løsning, i giroen kunne de være et flott par, sier sportsdirektøren til Gazzetta dello Sport.

Grunnen til at Savio omtaler dette som duoens siste sjanse er at begge har vært inne på feil spor de siste årene.

Mens Rujano fulgte pengene, tråkket Sella i salaten slik så mange har gjort før han.

Fra Andes til Sestrière
Gianni Savio oppdaget Rujano i Andesfjellene og introduserte han for proffverdenen i 2003.

Rujanos første periode med Savio endte etter det fantastiske 2005-året. Han vant klatrekonkurransen, kongeetappen og ble mest aggressive rytter. I tilegg ble han nummer tre sammenlagt, bare slått av Paolo Savoldelli og Gilberto Simoni.

Gutten fra Venezuela fikk så en agent, penger ble tema. Dermed var Quick Step neste stopp. Derfra gikk det én vei, nedover.

Nå er Rujano tilbake under Savios vinger, forhåpentligvis får vi se Rujano som vi så han i 2005.

- Han har alltid ville gjøre ting på sin egen måte, men han er et stort talent, du må kjenne han og følge han opp, uttaler Savio.

En annen historie
Sellas historie er av annen art. Etter å ha vunnet tre av tøffeste etappene og kapret klatretrøya i Giro d'Italia ble han tatt for doping to måneder etter.

29-åringen innrømmet bruk av CERA, tredjegenerasjons EPO, foran CONI i august 2008.

- Jeg tror på hans nye intensjoner. Hvis du kommer tilbake med ydmykhet, vil du høste gevinsten over tid, sier Savio om sin nye elev.

Sportssjefen snakker av erfaring. Han plukket opp Michele Scarponi etter at han hadde sonet ferdig etter Operación Puerto. Scarponi ble stjerne igjen, og har nå signert for Lampre foran 2011.

Wonderkid
Den siste i den nye trioen, Crescenzo D'Amore, er den mest overraskende.

- Crescenzo D'Amore er den sprøeste signeringen, men også den vakreste, mest romantiske. «Jeg er en 31-år gammel gutt som ble juniorverdensmester i 1997 og har ikke kjørt sykkelløp på tre sesonger,» flirer Savio.

D'Amore slet med å følge opp verdensmestertittelen som junior da han fikk kontrakt med Mapei i 2000. Et resultat fra debutsesongen som er verdt å merke seg er fjerdeplassen fra Tour de l'Avenirs første etappe. Foran Thor Hushovd og bak Luca Paolini, Jean-Patrick Nazon og Baden Cooke.

- Han ble proff veldig ung og den tidlige debuten kan ha skadet han. Så hadde han personlige problemer, fysiske problemer og mangel på motivasjon. Når jeg hørte fra en venn at han ville prøve på nytt, ga jeg han en sjanse.

- Sterkere
Sjefen selv mener laget hans er sterkt foran 2011-sesongen.

- For å være ærlig regner jeg denne gruppen som sterkere enn den i 2010, selv om vi mangler en leder som Michele, forteller Savio.

Han ser problemet med å ha to håpefulle klatrere i laget, men er fornøyd med det.

- Kan Sella og Rujano komme i veien for hverandre under giroen? Det er alltid bedre å ha noen problemer enn ingen i det hele tatt.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!