Taper ikke feilfritt?

Foto: Hesteguiden.com

Vi klemmer til med bankerspill på et andrevalg i V64-spillet fra Halmstad mandag.

02.04.13 08:58

Sportspills meny 2. påskedag
V4 Hagmyren: En forrykende travdag
Tippeligaen: Skader og karantener
Oddstips 1: Ikke undervurder Sarpsborg
Oddstips 2: Blytungt for Håland og AGF

Mandag er det ingen hvile for oss travspillere. Det starter med lunsj-V4 fra Hagmyren, fortsetter med en sportslig strålende V64-omgang fra Halmstad (spillestopp kl 15.10).

Momarken får gleden av å arrangere V65 her hjemme (med spillestopp kl 18.00) og helt til sist er det enkel V5 på Harstad (spillestopp kl 18.30).

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Det svingte virkelig av våre eksperttips forrige uke og vi spilte inn nesten en million kroner gjennom uken, da spesielt på diverse andelslag på Eksperten . Høydepunktene kom sist mandag, da det ble fest under V4-løpene på Åby (37 000 kroner i utbetaling) og på Bollnäs samme kvelden fortsatte gevinstene å strømme inn og bare den dagen ble det nesten 400 000 innspilt. Lørdag ble det fest under V75-løpene på Klosterskogen da Espen Edvardsen fanget sju rette på sine to systemspill, og den dagen spilte vi inn over 350 000 kroner.

Taper ikke feilfritt?
I V64-2 kommer svært kapable 10 Roxie Lavec til start, og hun er kun markert på hver tredje kupong! Den Henrik Thomsen-trente hoppa har skyhøy kapasitet, men er samtidig ikke helt stabil. De dagene 4-års hoppa holder seg til rett gangart er hun ikke lett å stå i mot til slutt i løpene, og på Halmstad 19/11 i fjor travet Goetmals Wood-datteren et helt rått løp.

Hun travet store deler av sisterunden i tredjespor, og hun hadde kun gode Prowess Kronos foran seg i mål den dagen. Vi hadde 1.12,4 på klokka siste 500 i det løpet, og i en feilfri utgave i da tror vi på seier. I dag kusker Jørgen Sjunnesson som viste at han hadde et godt tak på hoppa i den nest siste starten på Jägersro, og vi tror den sindige kusken loser henne felfritt rundt også i dag.

Han tok Roxie Lavec forsiktig ut fra start, og ga henne siden et passivt opplegg underveis. Når Sjunnesson ga henne marsjordre nedover oppløpet avsluttet hun forrykende, men hun kom akkurat for sent til å vinne. Vi er helt sikre på at dette er den beste hesten i feltet på kapasitet, og vi synes hun er fryktelig spillbar i dag! Blir trolig et andrevalg i spillet, og det gjør naturligvis bankerspillet enda mer spennende.

Innleveringsfrister Halmstad
V64 kl. 15.07
DD kl. 16.03

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Sweden Cup-vinneren tilbake?
Vi synes det ligner en topp vinnersjanse for 3 Neo Holmsminde i V64-innledningen, og fjorårets Sweeden Cup-vinner har nå fått et løp i kroppen etter pause. Normalt sett skal det løpet ha gjort svært godt, og vi kommet til å få se en klart forbedret utgave av Juul-traveren i dag.

Den mangeårige danske champion Steen Juul sendte ut en vel forberedt Classic Grand Cru på Klosterskogen lørdag, og vi regner med at Neo Holsminde er klar i dag. Persos Seaman er veldig rask fra start, og Peter Ingves bak sistnevnte sitter på mye av nøkkelen i løpet.

Vi blir ikke overrasket om Ingves slipper til Juul om han kommer tidlig fram, og dersom Neo Holmsminde skulle komme seg til tet tidlig, skal han ha en solid sjanse til å lede dette løpet rundt om. Vi bankerspiller på de to minste V64-forslagene, men tar med et par garderinger på det største.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.