RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Taper ikke!

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Alle løp skal som kjent kjøres først, men vi har vondt for å se at Paris Turf ikke vinner i lunsjen på Klosterskogen i dag.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: Harald og Kongen
Oddstips: Vi jakter enda mer suksess

V65 Färjestad: Feite norske vinnersjanser

En ny uke på travfronten står for tur, og det hele åpnes med lunsjtrav til Östersund i Sverige og på Klosterskogen her hjemme. Det fortsetter så på kvelden med V65-spill til Färjestad i Sverige og dobbel V5 på Leangen her på berget, og vi har tips til alle baner.

Ny herlig klaff!
Begge våre lunsjbankere tidligere i dag i Östersund i Sverige og på Klosterskogen her hjemme vant, og i Skien ble det totalt flotte 9 586 kroner innspilt! Alle V5-forslagene satt klokkerent, og de som spilte det minste forslaget på 144 kroner kunne kvittere ut småpene 2262 kroner! I tillegg fikk vi DD på vårt største spilleforslag på 300 kroner, og der kunne de som spilte hente ut flotte 2800 kroner!

Les også:Vi har svaret i lærlingløpet!

Sportspill har lagt bak seg en flott uke på tipsene med bl.a rundt 12 000 kroner innspilt forrige tirsdag og ca 20 000 kroner innspilt på torsdag og fredag, og på Sørlandet i går satt fem av seks V5-forslag. Vi tar således fatt på en ny uke med friskt mot, og det er nye sjanser til gevinster i lunsjen på Klosterskogen i dag!

I lunsjen på Klosterskogen fant vi vårt soleklare holdepunkkt for dagen i V5-1, og vi kan ikke helt se for oss at 6 Paris Turf taper dette løpet. Støter på en mildt sagt skral gjeng, og når 3-årshoppa har vist veldig fin form nå på slutten, kan vi ikke gardere.

Vi synes innsatsen til sølv på 18.0 full vei i den nest siste starten var god, og i den siste starten var hun tredje bak to gode hester (bl.a. Renoir som var vår herlige V65-banker fredag). S.J.`s Photo-datteren sitter tidlig til tet, og da skal i så fall løpet være kjørt.

Vår rangering V5-1: A: 6 B: 5-4 C: 2-3

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 1700 meter autostart
Det er mye formløse hester på farten i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen, men tre hester skiller seg litt ut. En skreddersydd oppgave har 2 Xavier, og det kan være så enkelt som at 8-åringen leder rundt om. Stått i mye dårlige spor nå på slutten, og i dag står han helt perfekt til (blir også kuskeforsterket med Gunnar Austevoll i dag).

Tøft ute nå på slutten har 1 Hot Rocky vært (og han var god toer på 16.7 full vei i den tredje siste starten), og ny kusk Kai Johansen er spennende nok. 9-åringen kan få det perfekte løpet i rygg leder for siden å avgjøre via siste indre til slutt, og vi synes Dell Ridge Image-sønnen må krysses på alle bonger ved denne anledningen.

En del fine sprintløp i sommer gikk 5 Reven N. Seven (gikk 13.4 som best som toer i den fjerde siste starten), og nå dukker den fartsfyllte 6-åringen opp i regi Geir Flåten (kan fort få et kortvarig løft da). Ikke en krone har 6 I`ll Be Gone tjent i år, og han har vært fryktelig dårlig (da krysser vi således først på storbongen denne gangen).

Vår rangering V5-2: A: 2 B: 1-5 C: 6-10-7-4-3-12-9-8-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-3, 1700 meter autostart
Vi finner seks vinnerkandidater i dette sprintløpet for varmblodshester, og i kraft at sporet setter vi 2 Quite Fast fremst. Speedet inn til en noe overraskende seier på 16.4 over aktuell distanse i et lunsjløp i den siste starten, men hun var elendig forut for den starten. Således variabel, og da kan vi ikke stole på storfavoritten (75 %).

Variabel er også 3 Caressa Star, men 5-årshoppa er en meget habil sprinter på sitt beste (vant på fine 14.9 over aktuell distanse i den fjerde siste starten). Det er ned en klasse for 9 Shiraz J.C. i dag (kunne ikke stå i mot svært gode Marco Zoot i den siste starten), og 4-årshoppa blir også kraftig kuskeforsterket med Kai Johansen i dag.

Toppform holder 8 Ann`s Kor T., men sporet er ikke gull denne gangen. Tåler dog å gå en bit, og i et lite felt trenger det ikke å bli helt feil. Vi synes heller ikke at 5 Battle It Out (litt bedre enn raden) og 7 Savannah Dun Dee (enorm etter startgalopp i den siste starten, og sprint er en fordel) trenger å være uten vinnermuligheter i dette løpet.

Vår rangering V5-3: A: 2 B: 3-9-8-5-7 C: 4-1-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4, 1700 meter autostart
Vi tror fire hester gjør opp om seieren i dette sprintløpet for kaldblodshester i den fjerde avdelingen, og en klar favoritt skal 4 Rigelin være snakk om. 12-årshoppa har gått veldig fine løp til hhv fjerde og tredje på full distanse bak klart bedre hester enn dagens konkurrenter i de to siste startene, og en kjapp sprint skal være en klar fordel.

Annonse: Øivind Grøstad hadde to pluss i kanten på denne sist og byr på en herlig DD-banker i V5-4/DD-1

Formutløsning fikk 1 Bjørntvedt Knekten i den siste starten (speedet inn til en enkel seier på 33.7 full vei), og 5-åringen har såpass mye fart i beina at han kan klare å sikre seg ryggen på favoritten ned startsiden. Da kan han i så fall avgjøre via siste indre til slutt (favoritten kan ha litt varierende stridsmoral siste biten), og da krysser vi på alle bonger.

En meget habil sprinter er 9 Hornnes Even snakk om, og vi synes 6-åringen må få godkjent for innsatsen til fjerde på 28.8 over aktuell distanse i et V75-løp i den siste starten. Toppform holder 5 Langaard Eld (gått en rekke fine sprintløp i hele høst), og det gjør i aller høyeste grad også kusken Tom E. Solberg (han er på championjakt).

Vår rangering V5-4: A: 4 B: 1-9-5 C: 3-11-6-10-2-8-7

V5-5, 1700 meter autostart
Et nytt sprintløp for kaldblodshester avslutter denne rebusen, og vi synes at løpet inneholder mange vinnerkandidater. Fin form holder 9 Mai Vilde, og vi synes 5-årshoppa er snakk om en grei favoritt. Vant enkelt i den siste starten, og forut for den starten gikk Moe Odin-datteren fine løp mot tøffere konkurrenter enn dagens.

På vei opp i form er 5 Låhne Vind, og 6-åringen nærmer seg en seier igjen nå. Toer bak formsterke F.H. Eiken i den siste starten (og han nærmet seg den mye til slutt), og triumfen kan meget vel komme i dag. Løftet seg et hakk i de to siste løpene har 4 Vigleik gjort (fjerde bak gode hester sist), og 5-åringen kan sitte tidlig i tet i dag.

Vi synes både 2 Tori Huldra og 6 Vigør har vist fine ting nå på slutten, men en kjapp sprint er trolig ingen fordel for noen av dem (uansett snakk om tidlige garderinger i et løp som dette). Fordel av distansen har i hvert fall 1 Spikperla, og fra rygg leder via siste indre tror vi ikke 9-årshoppa er sjansesløs (spennende med Kai Johansen opp).

Vår rangering V5-5: A: 9 B: 5-4-2-6-1 C: 10-3-8-7-11-12

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere