RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Taper Toya Star M. denne gang?

Sist oppdatert:
Flere store favoritter er på farten på Klosterskogen i kveld.

Klikk her for tips og løpsvurderinger

Viktig å merke seg er at Klosterskogen har tidligere stevnestart i kveld da V5-spillet stenger allerede kl. 17.15!

Flere store favoritter kommer ut på Skiensovalen i dag og 1 Lass Fenomen kan neppe tape V5-finalen. Dagens soleklare banker.

Travekspertene i storform: Nettavisens lesere vant halv mill.

2 Toya Star M. blir nesten like stor favoritt i V5-4 og det er vi ikke enig i. Hoppa har tjent mye penger på kort tid, var ikke som best tross ny seier sist, og møter veldig gode hester i kveld. Dessuten får hun hard kamp i startfasen denne gang. Vi streker for fire hester i dette løpet og vil få svært godt betalt dersom seiersmaskinen taper.

4 Volkert Kievitshof møter formløse hester og står til for å lede V5-innledningen veldig lenge. Vi singelspiller Høitomt på samlebongen.

Mer åpen
Den andre V5-avdelingen er langt mer åpen, men vi synes fire hester peker seg ut og spiller mest på disse.

I V5-3 støter vi på flere gode kaldblodshester og 10 Drav Spinn blir hardt betrodd etter to kanonløp på slutten. Står i bakspor denne gang og vi tar med en hest inntil på alle forslag....og vi tenker da ikke på 7 Daladin som forhåpentligvis ikke går under bilvingen i kveld.

Se den utrolige videoen her.

Vi spiller denne gang to vanlige forslag på hhv 96 og 288 kroner, mens det største forslaget på 960 kroner er en samlebong på 32 rekker. Her bankerspiller vi i første og siste avdeling og satser på å få V5 30 ganger. Ingen umulighet slik det ser ut på forhånd.

Drammen
Vi har ingen lunsjtips til Drammen i dag, men har lagt inn tipsene til banens kompetente sportssjef Andrè Ringelien. Han har satt opp to kupongforslag på hhv 54 og 720 kroner som dere kan lese om og kjøpe her.


NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere