RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte Doffen-rettssaken

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Start vant ikke frem med stevningen av Fotballforbundet.

Sørlendingene stevnet NFF for å ha brukt Kristofer Hæstad i to reklamekampanjer for Hennig-Olsen Is og Expert, og krevde kampanjene midlertidig stanset.

- Vi må bare ta dommen til etterretning og akseptere at lovverket tillater forbundet å bruke en landslagsspiller slik uten av vi som arbeidsgiver får noe igjen, sier daglig leder i Start Toppfotball AS, Harald Andersen, til Fædrelandsvennen.

Han vil nå forfølge saken via interesseorganisasjonen Norsk Toppfotball.

Det var viktig å få stadfestet vår rett til å benytte landslagsspillere, men aller helst ønsker vi å løse denne typen saker gjennom dialog med klubbene. Dette har ikke vært noe problem før nå, og vi skal gjøre vårt for at det heller ikke blir konflikter om dette i fremtiden, sier kommersiell direktør Ronny Aasland i NFF til fotball.no.

- Vi må se om vi kan finne kjøreregler vi som klubb kan leve med. Vi finner nemlig dette blodig urettferdig, kommenterer Andersen i Start.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere