Gå til sidens hovedinnhold

Tapte kvalifiseringsplassen

Før sesongstart satte Linderud/Grei seg målsetning om tredjeplass og kvalifisering til 1.divisjon. Ved sesongslutt endte Linderud/Grei ett poeng bak kvalifiseringsplassen.

Linderud: Trener for jentene, Vibeke Saltnes Olsen hadde regnet med at Asker 2, Røa 2 eller Kolbotn 2 ville være blant de tre beste lagene i andre divisjon avdeling en.
Siden andrelagene ikke kan rykke opp, hadde Linderud/Grei klart en kvalifiseringsplass som nummer tre på tabellen. Men det var Manglerud Star og Skjetten som tok de to første plassene på tabellen.

Nådde målsetningen

- Det er klart det er kjedelig, men vi nådde målsetningen vi hadde satt oss før sesongen om å bli blant de tre beste, påpeker Linderud/Grei-treneren.
I den siste kampen mot avdelingsvinner, Manglerud Star, satset jentene alt og gikk ut offensivt. Men det straffet seg, og etter 90 spilte minutter stod det 7-2 til avdelingsvinneren. Dermed måtte Saltnes Olsen sine jenter konstatere at de måtte ta til takke med en tredjeplass som ikke ga dem kvalifiseringsplass.
- Kampen mot MS var et sjansespill hvor vi bare måtte satse alt. Men dette skulle vi ha ordnet i kampen mot FK Nittedal, sukker Saltnes Olsen.
I den kampen kunne nemlig Linderud/Grei ha avgjort det hele, men laget tapte 2-1 mot bunnlaget i avdelingen.
Nå ser Saltnes Olsen fremover mot neste sesong.
- Jeg er veldig fornøyd med spillet jentene har prestert, men jeg er skuffet over at vi scorer så få mål. Vi har en veldig ung stall, men neste år rykker vi opp!

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller