*Nettavisen* Sport.

Tar all ære for Glimt-målene

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/Scanpix

Etter å ha fått servert to mål på gullfat av Trond Olsen, mente Stig Johansen at det var hans tur til å være i rampelyset.

ASPMYRA (Nettavisen): BODØ/GLIMT-MOLDE 2-2:

- Jeg har ikke takket Olsen for de to målgivende, og behøver jeg det? I dag skal jeg være fornøyd med mine to mål, spøkte Stig Johansen etter kampen.

Spissen har fått lite spilletid i Glimt denne sesongen, mye på grunn av skader og tøff konkurranse om spissplassen. Men Thiago Martins måtte stå over kampen mot Molde med skade, og da øynet Johansen muligheten til å vise seg frem.

Følte seg avskrevet
- Jeg er veldig glad for at jeg maktet å score to mål. Jeg har følt meg avskrevet av folk flest, og selv om jeg vet hva jeg er god for var det godt å minne andre på det også.

Johansen var dårlig i første omgang, i likhet med resten av Glimts spillere. Han posisjonerte seg dårlig, og sløste med de få sjansene han hadde.

- Det var et par øyeblikk i løpet av første omgang der jeg kastet bort gode muligheter, og jeg sa til meg selv «hva holder du på med? Bare smell til!». Jeg var kanskje litt for bestemt på å vise meg frem, men det løsnet til slutt. Jeg føler kampen gikk i bølger. Vi hadde fortjent å vinne, men lykketreff fra 30 meter er ikke lette å gardere seg mot, sier han, og refererer til Jose Motas utligningsmål.

(Trykk play i videovinduet for å se høydepunktene. Saken fortsetter under.)

252551

Diskuterer ny kontrakt
Veteranens kontrakt varer ut året, men Johansen føler at han fortsatt har noen år igjen på øverste nivå.

- Jeg er i dialog med klubben om å forlenge kontrakten med ett år til. På kroppen virker det som om at jeg enda har noe å gi, men det handler jo mye om hva man gidder. Dagens fotball krever mye. Toppspillerne må spise rett, trene mye, og holde konsentrasjonen på topp. Men jeg føler enda at fotballen er skøy, og jeg gir meg ikke før lysten forsvinner.

En ordentlig måltyv
Midtbanespiller Runar Berg var strålende fornøyd med Johansens kamp, og beskriver nettkjenningene som ordentlige goalgetter-mål.

- Stig var i dag på sitt beste, og viser hvor god han kan være. Det var som å se han på 90-tallet, og det viser at vi har god bredde i stallen og sterk konkurranse om spissplassene.

Berg mener Glimt ikke hadde marginene på sin side mot Molde.

- Av og til har man uflaks. De scorer via et frispark, og et skudd fra intet. Men vi skal ta med oss det positive fra denne kampen. Vi spiller en god kamp, og viser at den gode sesongen så langt ikke er tilfeldig.

Irritert bestemann
Trond Olsen var banens beste, og alltid den som virket mest livlig og farlig selv når Glimt var på sitt verste. Mot Molde førte to flotte enkeltprestasjoner til at Stig Johansen bare behøvde å plassere ballen i mål.

- Jeg er fornøyd med egen innsats, men det er vanvittig irriterende at vi ikke vinner. Jeg føler at vi er uheldige som slipper inn mål i første omgang, men Kåre (Ingebrigtsen) forklarte i pausen at mål ville komme. Deretter scorer vi to mål, men igjen er de heldige som utligner.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.