RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Tar årets første til fin odds?

Vår DD-banker for dagen har til gode å vinne løp så langt i år, men det tror vi blir rettet på i kveld.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Hele syv triumfer sanket 5 Arctic Bear sammen under fjorårssesongen, og i dag skulle alt ligge til rette for at Hamre-traveren på ny kan få smake seierens sødme. Dersom kusk Frode Hamre er litt på alerten ned startsiden tror vi Super Arnie-sønnen sitter tidlig i front (2 og 3 skal ikke sitte foran), og i så fall tror vi det dreier det seg om en solid vinnersjanse. 5-åringen har fra dårlige utgangsposisjoner mot til dels svært tøff motstand gått veldig fine løp i innledningen på sesongen, og i dag støter vår DD-banker på hester han skal kunne legge bak seg på en distanse han har bevist at han takler til fulle.

Løser det seg for favoritten?
I skrivende stund kl. 13.30 får vi drøye 12 ganger pengene mot favoritten 1 Ara Faks i DD-1. Järvsøfaks-sønnen har hatt en eventyrlig innledning på sesongen i regi Odd A. Sagholen med 120.000 kroner innkjørt allerede, men 5-åringen står i kveld litt sjanseartet til. Løser det seg ned startsiden snakker vi dog trolig om vinneren av løpet, og vi lar den kapable krabaten stå ugardert på det minste forslaget.

Dersom det skulle strule seg til for favoritten snakker vi om meget pene oddser i DD-spillet, og på vårt mellomste forslag krysser vi derfor av for ytterligere tre hester. 3 Smedprinsen varslet form etter litt pause i den siste starten, og den sterke Høiby Kongen-sønnen liker seg veldig godt på dagens arena. 4 Fin Fyr dummet seg ut med galopp sist, men noen fare med formen er det neppe. 9 Huldre Gutten vant direkte etter lang pause sist, og dersom Kos Knekten-sønnen som trolig er ytterligere skjerpet til dagens dyst får lifte med i fine rygger til ut i oppløpet skal ingen føle seg for trygge.

På vårt største forslag får vi også plass til 6 Pirka, 8 Søllmonja, 10 Perle Pojken og 12 Bingstroll, og dersom noen av disse skulle gå bort å vinne snakker vi om skyhøye oddser.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre Dagens Dobbel-forslag på hhv 100, 200 og 400 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tvi kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere