Tar avstand fra dop-treneren

Etter sitt andre OL-gull i Torino måtte Felix Gottwald gjøre rede for sitt forhold til dop-treneren Walter Mayer.

21.02.06 18:46

PRAGELATO (TV 2 Nettavisen): De to politirazziaene mot østerrikske skiskyttere og langrennsløpere har preget OL-landsbyene de siste dagene.

Selvfølgelig måtte kombinertløperen Felix Gottwald svare på spørsmål om situasjonen etter at han tok sitt andre gull i Torino tirsdag ettermiddag.

En oppgitt Gottwald understreket at han aldri har hatt noe som helst med den utestengte treneren Walter Mayer å gjøre. Mayer ble søndag pågrepet etter en dramatisk biljakt, men ble senere sluppet ut av varetekt.

- Skiskyting, langrenn, kombinert og hopp er adskilte leirer. Vi i hopp og kombinert har ikke noe med langrenn og skiskyting å gjøre, fastslo Gottwald.

En journalist poengterte at Mayer og Gottwald begge kommer fra Ramsau.

- Jeg kommer ikke fra Ramsau. Jeg bor der, og den eneste grunnen til det er at verdens vakreste jente bor der, svarte Gottwald, som satte lite pris på spørsmålene.

- Jeg har akkurat vunnet min andre olympiske gullmedalje. Jeg blir opprørt når jeg må sitte her og svare for at Mayer har gjort «some shit».

Felix Gottwald understreket at han aldri ville ha brukt ulovlige midler for å bli best.

- Jeg har kommet så langt som jeg har gjort på grunn av hard trening. Den dagen det ikke blir mulig å vinne på ærlig vis, sier jeg takk for meg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.