Gå til sidens hovedinnhold

Tar Espen hattrick?

Halmstad har vist seg å være en lykkebane for Espen Edvardsens tips.

Denne artikkelen er skrevet og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg. Tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Til tross for en mager søndag, der det meste gikk skeis, har det har vært en strålende tipsuke for Sportspill, og våre andelslag på Eksperten i særdeleshet. Det startet mandag der Espen leverte strålende tips til både V4-løpene i Halmstad og til V65-løpene i Østersund. Bare denne dagen ble det over en halv million innspilt på diverse andelslag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Espen tok seg også av onsdagens V65-tips til Bjerke i Håkon Einar Hansens sykdomsfravær og også der ble det strålende klaff. Sju andelslag gikk inn med seks rette (hver verd ca 17 000 kroner), i tillegg til drøss med femmere på de øvrige V65-andelslagene. I tillegg ble det fullklaff på samtlige åtte andelslag i V5-spillet (hver verd ca 3200 kroner) og totalt ble det rundt 200 000 innspilt også onsdag.

Torsdag ble det strålende klaff for Kurt Leirvågs V5A-tips til Klosterskogen. På Eksperten gikk 21 andelslag inn med fem rette (alle andeler kostet 100 og 200 kroner) og dermed ble det over 100 000 kroner innspilt på Klosterskogen i V5A-spillet. Lørdag var gutta igjen på ferde og da ble det fulltreff for to av Håkon Einar Hansens andelslag som betalte ut henholdsvis 128 936 og 140 532 kroner. I tillegg ble det en bråte med seksere og femmere på mange andre andelslag. Også Kurt Leirvågs tips satt flott denne lørdagen og hele ni av hans totalt femten andelslag gikk ut med pluss og gevinst. Totalt ble det over 530 000 kroner innspilt på våre andelslag lørdag og Sportspill rundet dermed 1,5 millioner kroner innspilt på diverse andelslag sist uke.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I kveld er det altså Halmstad som arrangerer V65 og to ganger i april har Espen hatt tips til Halmstad. 1. april gikk hele tolv av hans andelslag til V64-løpene i Halmstad inn med seks rette. Hvert andelslag betalte tilbake mellom 26 000 kroner og 35 000 kroner og andelene kostet 100 kr (to av disse gikk inn), 200 kroner (fem av disse gikk inn), 500 kroner (fire av disse gikk inn) og 1000 kr (kun et var satt opp med slik pris). Sist mandag ble det igjen storklaff. Lite skyggeredde Espen til med bankerspill på tredjevalget 6 Giglet i V4-1 (var faktisk femtevalg når han tips ble publisert). Giglet vant både overbevisende og lett og seks av Espens andelslag på Eksperten suste inn med fire rette (verdi kr 19 296 på samtlige). Espen har altså spilt inn over 450 000 kroner på Halmstad på de to travkjøringene banen har avviklet i april.

Dermed er det all grunn til å glede seg til kveldens V65-omgang i Halmstad der det også sportslig sett er en kanonomgang. Det er ingen tvil om at våren er i anmarsj nå, stjernene er i ferd med å røre på seg. Og det er nettopp en klassehest vi velger som vår V65-banker i kveld.

Innleveringsfrister Halmstad
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Stjerneemne som vinner direkte!
Espen var selv ringside på Färjestad langfredag, og så 4 Fawkes i banen. Han så ut som en rund million. 5-åringen til Åke Svanstedt ble påkjørt av Juliano Rags i varmingen, og kusken til Fawkes datt av, og hesten tok siden noen runder på egenhånd i galopp. Han skulle starte i det løpet, men ble senere strøket av veterinæren siden hesten hadde tatt seg noen runder på egenhånd. Det lille jeg så av hesten i varming var svært tiltalende. Kretsen rundt Fawkes var veldig optimistiske før løpet på Färjestad, og regnet med at hesten skulle gjøre en strålende figur direkte.

I kveld kommer han ut mot helt riktig motstand, selv om han møter gode hester som Edward Ale, Ragna Opal og Orion Kronos. Vi mener dog at Fawkes er av et helt annet kaliber. Hestene til Svanstedt har vært veldig godt forberedt når de kommer til start den siste tiden, og vi regner med at Fawkes ikke er noe unntak. S.J.’s Caviar-sønnen imponerte stort i debuten for Svanstedt i fjor. Det var i kvalifiseringsløpet til Kong Carl Gustaf’s pokal, hvor han avsluttet strålende til tredje bak Opitergium. Han var desto bedre i finalen hvor han avsluttet helt fantastisk til seier, og slo gode hester som Panne De Moteur, Brad De Veluwe og han var langt foran Edward Ale i mål. I kveld har samtidig Svanstedt-traveren vunnet sportrekningen kontra de hardeste konkurrentene, og vi anbefaler bankerspill i V65-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Haugstad sitter bak en vinner?
Jerri Riordan er mannen bak Oslo Grand Prix vinneren Lisa America. Nå har han bosatt seg i Sverige, og hestene hans presterer meget bra for tiden. Vi kan si stallhestene er i kanonform, noe vi fikk bekreftet på Mantorp forrige lørdag hvor Riordan hadde to stallseiere i de to siste løpene. I V65-2 i kveld sender han til start 1 Radysin America, som kommer med flotte meritter i fra sitt gamle hjemland Italia. Radysin America er ei toppstammet hoppe etter Donato Hanover, som vant to av fire mulige i fjor som toåring. Hold dere fast, hun travet faktisk 1.15,9 som toåring! Nå kommer hoppa ut etter en pause, men har gått to prøveløp på Halmstad. Hun gikk det første prøveløpet 27. mars hvor hun travet 1.18,5, og avsluttet siste 500 på 1.15,5. Det andre prøveløpet gikk hun 3. april, og vant også det på 18.5. Nå har hun fått to gjennomkjøringer i kroppen, og gitt fine inntrykk i begge prøveløpene, og med de prøveløpene i kroppen er han nok godt forberedt til løpet i kveld.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken