RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar lønnskutt for å bli i Arsenal

Foto: Scanpix/AP Photo/Max Nash
Sist oppdatert:
Sol Campbell er villig til å ta kutt i lønnen for å bli i Arsenal. Midtstopperen ønsker å signere en ny langtidskontrakt med The Gunners.

Da Sol Campbell kom til Arsenal fra Tottenham, sprengte han alle lønnsrekorder på Highbury.

I og med midtstopperen kom som bosmanspiller, fikk han høyere ukelønn.

Ifølge Sky Sports skal ukelønnen hans ha vært på 1,2 millioner kroner. Noe som overgår samtlige i Arsenals stjernespekkede spillerstall.

Han forhandler for tiden med klubben om en forlengelse av kontrakten og skal være villig til å kutte i lønnen for å bli. Selv om både Real Madrid og Juventus står og vinker med lukrative kontraktsforslag.

- Ja, jeg vet jeg trolig kan få det dobbelte av det jeg har nå hvis jeg flytter på meg. Men jeg har vært i gamet lenge nok til å vite at du kan jakte på den følelsen, lagånden og samholdet vi har i Arsenal og aldri lykkes. Det er alt med klubben. Styret, manageren, spillerne og fansen. Det er grunnen til at jeg er villig til signere for resten av livet mitt her. Jeg har akseptert en lønnskutt for å bli i Arsenal, sier han.

Campbell har gått glipp av Arsenals fire første kamper denne sesongen på grunn av en skade, men han ventes å være tilbake på banen i løpet av to uker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere