Gå til sidens hovedinnhold

Tar sin ellevte strake triumf?

Ja, vi har god tro på at så skjer, og da er i så fall vår banker for dagen fortsatt ubeseiret etter lørdagens V75-løp!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Sørlandets Travpark i Kristiandsand overtar stafettpinnen etter Jarlsberg, når de kjører sitt trippeltrav i helgen (fre-lør-søn). NM for kaldblodshestene er hovedoppslaget på lørdag, hvor vinneren får 150.000 kroner som lønn for strevet. Sølvhesten i finalen er også et høyt dotert løp, og det er i nettopp dette oppgjøret vi finner dagens største V75-favoritt, Yarrah Boko.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag, vinner du 46 millioner!

Fryktelig gode hester for klassen braker sammen i V75-2, og selv om det er litt opp til eksamen for 2 Tao Prins ved denne anledningen, har vi god tro på at Bokli Balder-sønnen fortsatt er ubeseiret etter lørdagens løp. 5-åringen imponerte mer enn noen gang i den siste starten ved å være en overlegen vinner på meget sterke 26.2 full vei i et V75-løp i Drammen, og det skal godt gjøres å hente 20 meter tillegg på Gihle-traveren, dersom han viser frem noe tilsvarende på lørdag. Kretsen rundt hesten har ventet inn dagens oppgave, og hester som 10 Vestpol Faxen og 12 Voje Frigg skal virkelig få en karamell å tygge på her!

Storfavoritten faller tungt?
Ja, vi er litt inne på akkurat det, når det gjelder 15 Yarrah Boko i finalen. Det er liten tvil om at Coktail Jet-sønnen har vært imponerende god i hele år, men nå mener vi han stilles overfor sin tøffeste oppgave noen gang. Det er alt annet enn enkelt å hente lange tillegg på dagens arena, og når konkurrentene for øvrig holder meget høy klasse, ja så mener vi det er verdt å spekulere i mot.

Vi kan aldri tenke oss at kusk Lars A. Kolle sender 4-åringen i vei ut av den første svingen, slik tilfelle har vært ved de to siste triumfene, i et så stort felt, og da får vi så se om Anderssen-traveren har fart nok i beina til å runde til seier fra køplass, når de avslutter i 14-fart der fremme til slutt. En tidlig gardering må 9 Martin Sensei være, og Silver Pine-sønnen som var lekker ved sin siste triumf på sterke 15.1 full vei, er kun markert på hver femte kupong.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

To småskumle
I hhv V7-3 og den fjerde avdelingen ser det på forhånd litt åpent ut, hvor en rekke gode hester i grunnlagene sine setter hverandre i stevne. I et heftig sprintløp i den tredje avdelingen ligger det an til steintøft tempo på løpet, noe en formtoppet 6 Atlantic Ås vil profitere på til slutt. Rite On Line-sønnen har hevet seg flere hakk i regi dyktige Bo Westergård, og etter de to siste innsatsene å dømme skal 6-åringen være seiersaktuell i et løp som dette. Vi våger påstanden, at dersom en av de to første startene (ble to omstarter) i den nest siste starten hadde kommet av gårde, ja så hadde Yarrah Boko måttet ta til takke med sølv. I den siste starten avsluttet Westergård-traveren voldsomt til tredje på råsterke 14.0 full vei mot svært gode hester, og når denne speedkula kun er krysset av på knappe 15 % må vi rope et varsko!

Imponerte voldsomt i den siste starten gjorde 4 Baltic Jet, som kommer ut i V75-4, og selv om 3-årshoppa her støter på eldre konkurrenter, skal den svært lovende Coktail Jet-datteren tilmåles solide vinnersjanser. Triumfen på flotte 16.2 full vei på Jarlsberg ble av det overlegne slaget, og Anderssen-traveren er hesten å slå fra spiss. Flott kapasitet er det på duoen 10 Strong Forte og 12 Yankee Showboat, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for dem begge.

Hjemmeseier i NM?
Ja, det er slett ikke utenkelig, for vi er nemlig litt inne på at 6 Lome Kongen blir forsert til tet ut av den første svingen i NM for kaldblodshestene i V75-6, og i et løp hvor det ikke er mange hester som er tøffe nok til å holde farten oppe utvendig underveis, tror vi fort det kan være duket for hjemmeseier. Spikeld-sønnen trekker klar fordel av dagens distanse kontra sprint, og innsatsen til sølv på flotte 20.9 i den siste starten var det lite å utsette på. Kusk Øystein Tjomsland er i fryktelig dytten om dagen, og tredjevalget i spillet, kun markert på snaue 20 % er etter vårt skjønn den klart mest spennende i løpet! Vi garderer kun med speedkula 12 Åsajerven, og Jærvsøfaks-sønnen som allerede har tjent mer enn en million kroner i år, er naturlig nok hesten å stå i mot til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Vi går tynt
Ja, i hhv innledningen og den femte avdelingen har vi god tro på at vinnerne sitter på våre få utvalgte. I V75-1 pådrar duoen 4 Vesle Sjur (imponert i tre strake) og 11 Tuxi Titan (gjort et flott comeback) seg relativt tungt spill, og i feilfrie utgaver skal de naturlig nok tilmåles solide vinnersjanser. Vi er dog litt inne på at 7 Storm Eld fyker til tet, og selv om 4-åringen tapte regelrett for Vesle Sjur i den siste starten, tror vi rollene ved denne anledningen fort kan være byttet om. Sistnevnte taper ut fra et trangt fjerdespor, og kusken bak vårt drag i løpet, Lars A. Kolle er en mester til å kjøre på klokka fra spiss. Storm Jo-sønnen er således alt for lite spilt med sine knappe 15 %, og vi krysser tidlig! Den siste vi krysser for er 3 Pålfaks, etter en flott triumf i den siste starten på fine 31.1 full vei.

I V75-5 er vi rimelig trygge på at vinneren er å finne på trioen 1 Case, 2 Jamilia og 4 Lively F.H. Alle tre står perfekt til spormessig, og vi snakker her om tre ”damer” som har en seiersappetitt få forunt. 13 løp på til sammen 24 starter har de vunnet i år, og med den formen de legger for dagen stopper det nok ikke med. Klart mest spennende er nok Jamilia, og Bosphorus-datteren som forventes kraftig forbedret med et løp i kroppen etter litt pause, er klart underspilt med sine foreløpige 18 %!

Ekspertforslag
Til en fryktelig interessant V75-rebus på Sørlandet, hvor vi går i mot dagens største favoritt, har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 450. 900 og 2220 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

I tillegg har vi satt opp tre Dagens Dobbel-forslag, hvor vi spiller et friskt tredjevalg banker i DD-1 på hhv 100, 250 og 420 kroner, og de spillene kan du få kjøpt her .

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Kommentarer til denne saken